Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Linea Light Group introduceert iLed armaturen

De Italiaanse verlichtingsproducent Linea Light Group heeft onlangs een aantal nieuwe armaturen in hun professionele iLed range geïntroduceerd.

Optus_T (d.o.b.)

Deze serie krachtige spots met hoge kleurechtheid (Cri 92 of 98) voor Retail, musea, project en hospitality is uitgebreid met een mini-inbouwspot en een rail-spot met dimmer aan boord. Daarnaast is er een toevoeging in de vorm van een opzet lens. Deze unieke lens kan eenvoudig op de spot geplaatst worden met een bajonetsluiting. De lens kan met de hand ingesteld worden van 12° tot 52°, met tussenstappen van telkens 10°. In combinatie met de dimmer-on-board versie biedt de combinatie een betaalbaar alternatief voor bijvoorbeeld musea of partijen die geen budget voor DALI-besturing hebben.

Rubber Optic

De neon-flex Rubber serie is uitgebreid met de innovatieve Optic versie. Door de ingegoten lenzen verzorgt de strip een 20° of 30° lichtafgifte. Hiermee zijn effecten te behalen die tot kortgeleden onmogelijk waren. De strips kunnen dankzij IP68 binnen of buiten gebruikt worden. Giotto_RF Giotto_RF is een easy-install inbouwspot van 34mm diameter die over te schilderen/stucen is en een lichtopening van enkel 9mm heeft. De spot gaat daarmee geheel op in het plafond.

INK

Het INK-systeem heeft naast de IF-award onlangs ook een Red Dot award ontvangen. Deze zwart rubberen prikkabel is met interne spankabels en stroomvoorziening uitgerust. Langs de muur of over het plafond geleidt, of door een ruimte gespannen, met INK kan het beide. Met de speciale matzwarte of geanodiseerd aluminium armaturen uit de INK-serie is er een passende oplossing voor een verlichtingsvraagstuk te vinden. Die armaturen zijn er als spot, pendel lamp, lineair profiel of led-strip die in de kabel verwerkt kan worden.

Meer informatie;
40LUX Lighting agency
0031-6-22 477 097
info@40lux.nl  
www.40lux.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.