Vics-Pics voorziet in behoefte van klant die iets persoonlijks aan de wand wilt

Vics-Pics.com is een nieuwe en snelgroeiende fotowebshop voor bedrijven in Nederland, Duitsland en België. De bedrijven kunnen, na inloggen in de webwinkel, per foto de formaten met prijzen bekijken en bestellen.

Foto’s vertellen verhalen, ze doen verwonderen, roepen soms herinneringen op en kunnen zodoende je omgeving verrijken.

Vics-Pics voorziet in de behoefte van de klant om iets persoonlijks aan de wand te willen hebben. De foto’s zijn allemaal door fotograaf Vic gemaakt, tijdens recente reizen.

Foto’s van vogels, zoogdieren, insecten, landschappen, (straat)kunst, bloemen en andere dingen die jij graag in je omgeving ziet. Het doel van dit bedrijf is u/jou mee te laten genieten van Vic zijn fotografisch oog voor detail. De wanddecoratie geeft sfeer aan je inrichting en bepaalt mede de persoonlijke uitstraling van je huis. Elk mens een andere smaak, een ander budget. Vics-Pics levert oogstrelend mooie blikvangers aan de muur voor iedereen.

Hopelijk word jij ook blij met een foto van Vics-Pics, wanddecoratie voor de gehele woning. Juist nu is er extra tijd en aandacht voor het interieur. De foto’s, op aluminium en in glanzende uitvoering, worden geleverd met een zeer degelijk aluminium frame, een zogenaamd blind (onzichtbaar) ophangsysteem.

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook zo’n leuk werk aan de muur van jouw kantoor, keuken, hal, wc, slaap- woon- of kinderkamer; ze zijn in elk type interieur toepasbaar. Werken zijn te koop via een geselecteerd dealernetwerk in Nederland, Duitsland  en België.

Meer informatie:
Vics-pics
www.vics-pics.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.