''De ontwikkelingen werden meteen opgemerkt”

Maison Dôme Deco een groot succes

Maison Dôme Deco was een groot succes. Het was een Dôme Deco’s lokale variant door de gecancelde beurs Maison & Objet. Het merk besloot in juni het roer om te gooien toen het het nieuws vernam en organiseerde een showroomevent om de nieuwe W20/Z21 collectie alsnog aan de klanten te tonen. “We merkten duidelijk dat onze partners onder de indruk waren van de vernieuwde showroom. De ontwikkelingen werden meteen opgemerkt.”

De producent en ontwerper van B2B interieurcollecties bouwde verder op de thematiek van de vorige collectie. “Voor deze tussencollectie lag de focus op het uitdiepen van ‘Purification’ en ‘Refinement’, de thema’s van het afgelopen seizoen. Dit vertaalde we in meer natuurlijke en ruwe elementen, diepe collectiekleuren en een interessante, wereldse productcombinatie gaande van Pools glaswerk tot Indonesische ambacht en Italiaanse stoffen van Carlucci.

Dôme Deco zette daarnaast enkele designers in de kijker waarmee het een samenwerking aanging. “Onze samenwerking met René Holten was meteen een succes. De Lugano sloeg duidelijk aan bij het publiek wat maakt dat we de sofa ook deze collectie in enkele nieuwe stoffen hulden. Anderzijds lanceerde we in collaboratie met Paul Apers onze nieuwe Java Shelf. Een flexibel shelving systeem dat op meerdere manieren gemonteerd kan worden en een eye-catcher vormt in elke leefruimte.”

Om nog meer projectgericht te werk te gaan, lanceerde het merk ook een nieuwe stoffenwaaier met de trendkleuren van het seizoen. “Het is een indicatie van intrigerende stofcombinaties, mogelijk om een interieur project naar een hoger niveau te tillen.”

Maison Dôme Deco was alvast een voorbode van de aankomende zomercollectie die men in november kan ontdekken. “Zij die er niet bij konden zijn tijdens het event, kunnen zich alvast online inschrijven voor een nieuwe cosmopolitan experience van 8 t.e.m. 10 en 15 tot en met 17 november. Overigens kunnen reguliere showroombezoeken natuurlijk nog steeds ingepland worden.”

Meer informatie via www.domedeco.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.