Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Safety first bij Dauby

In tijden waar hygiëne en veiligheid extra belangrijk zijn, wil Dauby een tandje bijzetten om de bijdrage aan een gezonde omgeving te garanderen. Samen met een team van experts, onderzoekt het bedrijf welke materialen en coatings de veilige opties zijn wat hygiëne betreft. Koper heeft
antibacteriële werking
"Zo willen we benadrukken dat Bronzen beslag een goede keuze is, aangezien het hoge koper gehalte van het Brons een antibacteriële werking heeft. De antibacteriële eigenschappen van koper werden al aangetoond door de Universiteit van Chicago. Bij al het Bronzen beslag van Giara ligt het Koper gehalte op 90%."

Verder werkt de Italiaanse gieterij ook aan antibacteriële uitvoerigen voor de strakke RDS en KLEIS collecties, ontworpen door gerenommeerde designers. Door middel van de Antibacterial Finish of Coating (ABF label), kunnen ze elke uitvoering uit hun collectie, zoals Chroom, Messing, Zwart, etc. ook bewerken met deze antibacteriële coating.Ook de collectie van Top Designers Frascio is volop de productie voor antibacteriële coating aan het opstarten. De uitvoeringen van de collectie Zoals Antraciet, London Night, Mat Zwart zijn al te verkrijgen met antibacteriële coating.

Meer informatie:
Dauby
www.dauby.be 

Publicatiedatum: