Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Sealskin presenteert Gallery 3000 douchewanden

Klassiek én modern. Robuust én tegelijk subtiel. Beproefde kwaliteit én de nieuwste snufjes. De nieuwe Gallery 3000 douchewandenserie van Sealskin biedt mogelijkheden voor het ontwerpen van een persoonlijke douche. "Ongeacht of je een grote of een meer beperkte ruimte hebt. De nieuwe serie biedt keuze uit verschillende variaties in glas, verschillende grepen en mogelijkheden om de wanden te monteren. Nieuw daarbij is het verborgen wandprofiel, waarbij enkel volledig transparante glaswand zichtbaar is. In het oog springend is ook het UV-verlijmde handdoekrek. Deze is optioneel en wordt aan de buitenzijde van de glazen douchewand bevestigd. Bij Sealskin draait alles om beleving van in de badkamer."“Als je luistert naar klanten, kom je tot nieuwe inzichten”, zegt marketingmanager Dirk Kuijpers van Coram Benelux. “Er bleek duidelijk behoefte aan een modelreeks, waarbij consumenten maximaal de ruimte krijgen een persoonlijke touch aan te brengen. De douchewanden van Gallery 3000 kan je namelijk aan laten sluiten bij je eigen badkamersmaak en -sfeer. Kies voor een zichtbaar of onzichtbaar wandprofiel, bepaal de gewenste hoogte en kies de kleur en de glassoort. Met zoveel doorslaggevende details biedt de nieuwe Gallery 3000 veel individuele ruimte. En méér.”

Variatie in glas
De douchewanden van Gallery 3000 zijn gemaakt van 6mm veiligheidsglas en verkrijgbaar in 5 varianten: transparant, gesatineerd, semi-gesatineerd, grijs en het nieuwe, bijzondere Nebula. Bij deze unieke en innovatieve Nebula glasuitvoering is het middenstuk van de douchewand bewerkt, waardoor deze een ondoorzichtige, melkglasachtige uitstraling heeft. Het melkachtige glas loopt aan de onder- en bovenzijde van de douchewand subtiel over in helder glas. Al deze glasvariaties zijn naar keuze te veredelen – oftewel te beschermen – met Protect en het nieuwe ProCare. ProCare zorgt ervoor, dat het water van het oppervlak afloopt en kalk en vuil zich slecht kunnen hechten. Dit vergemakkelijkt het schoonhouden van de douchewand aanzienlijk.

Variatie in glashoogte en in handgrepen
De douchewanden van de Sealskin gallery 3000-serie zijn standaard 2000 mm hoog. "Er is ook maatwerk mogelijk, waarbij de douchewand verlengd kan worden tot 2100 mm. Een fijne keuze voor als je lang bent of als de ruimte er esthetisch om vraagt. Het neerzetten van de juiste badkamersfeer en -beleving zit altijd in de details. De vorm van de handgreep is zo’n detail. Daarom biedt Sealskin de keuze uit drie verschillende modellen. De metalen delen van deze drie grepen zijn naar keuze uitgevoerd in matzilver, chroom/aluminium (glans) en zwart."

UV-verlijmd handdoekrek
Van een douchewand mag je verwachten dat deze eenvoudig schoon te maken is. Zo zijn de scharnieren van de Gallery 3000 op de buitenzijde van het glas gelijmd met een unieke UV-techniek. Daardoor blijft de binnenzijde volmaakt glad en is dus perfect schoon te houden. Ook het handdoekrek, welke optioneel aan de buitenzijde van de douchewand geplaatst kan worden, wordt met deze unieke UV-verlijmtechniek bevestigd. Zo is je handdoek altijd voor het grijpen.

Drie montage-uitvoeringen
Douchewanden moeten aan de muur vastgezet worden. De Gallery 3000 biedt drie montage-uitvoeringen: een montage met zichtbaar wandprofiel – in de kleuren mat zilver, chroom/zilverhoogglans en zwart -, een montage met minimale wandbevestiging en een montage middels een verborgen wandprofiel. Bij dit laatste model is het wandprofiel, na afwerking van bijvoorbeeld tegels, nagenoeg onzichtbaar.

Meer informatie:
Sealskin
www.sealskin.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven