Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking M line en Nationaal Fonds Kinderhulp

Matrassenverkoper M line en Nationaal Fonds Kinderhulp slaan de handen ineen om kinderen die in armoede leven toch een goede nachtrust te bezorgen. Jaarlijks helpt Kinderhulp zo’n 3200 gezinnen bij aanvragen omtrent de herinrichting van de slaapkamer. M line, onder andere bekend van de samenwerking met topsporters, doneert vanaf nu retour gekomen, gereinigde matrassen aan Kinderhulp om bij die aanvragen te hulp te schieten. De impact van het leveren van matrassen

Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk, maar juist in de kindertijd wanneer zowel het lichaam als de hersenen nog volop in ontwikkeling zijn, is goed slapen cruciaal. Kinderen die goed slapen zijn minder vaak depressief en presteren cognitief beter. Het tegenovergestelde is helaas ook waar. Te weinig, of slechte slaap, heeft directe consequenties voor het cognitief functioneren en het welzijn van het kind. “Wij komen allerlei schrijnende gevallen tegen. Kinderen die op een dun matrasje op de grond slapen omdat ouders geen geld hebben voor een echt bed. De aanvragen doen de ouders niet zelf, maar lopen via hulpverleners die bij de mensen thuis komen”, vertelt woordvoerder Irene Boersma van Kinderhulp. Sharon van Kempen (Marketing Manager M line): “Helaas is goed slapen niet voor alle kinderen vanzelfsprekend, en daarom zijn wij als M line blij om samen met Kinderhulp ons steentje bij te kunnen dragen aan een goede, zorgeloze nachtrust waarin kinderen heerlijk kunnen wegdromen."

Meer informatie:
M line
www.mline.nl 

Publicatiedatum: