Villeroy & Boch: 'de oplossing voor kleine ruimtes'

Tijdloos en functioneel design; de O.novo collectie van Villeroy & Boch breidt de collectie uit met 8 nieuwe wastafels en fonteintjes met een modern rechthoekig design. Met grote, kleine, ovale en nu ook rechthoekige wastafels biedt de collectie meer flexibiliteit in het indelen van de badkamer of toiletruimte. De complete O.novo collectie bestaat uit closets, urinoirs, bidets, baden, douchevloeren, wastafels en fonteinen. Zo kan het hele sanitaire gedeelte met één collectie ingericht worden, wat zorgt voor een mooie eenheid. 

Geometrische vormen
De O.novo wastafels en fonteintjes zijn gebaseerd op de basisvormen van de geometrie. Kies voor de bekende, klassieke ovale vorm of voor het nieuwe, moderne, rechthoekige design. De wastafels zijn verkrijgbaar in breedtes van 55 cm, 60 cm en 65 cm en geschikt voor inbouw, opbouw en wandmontage. De collectie biedt hiermee een oplossing voor vrijwel elke ruimte en stijl. Dat maakt O.novo uitermate geschikt voor diverse projecten.Slimme oplossingen
Waar weinig ruimte is, zijn oplossingen vereist. De O.novo fontein is verkrijgbaar in 50 en 45 cm breed. Daarnaast zijn er drie compacte fonteinen met slechts een breedte van 36 cm. Zo wordt de ruimte in elk toilet of elke badkamer optimaal benut. De fontein kan gecombineerd worden met het O.novo randloze diepspoelcloset.

Technologieën
De O.novo collectie is te upgraden met diverse technologieën. De wastafels en fonteinen zijn optioneel verkrijgbaar met een CeramicPlus toplaag, waardoor vuil en kalk zich amper kunnen hechten. Ook kan er gekozen worden voor een afwerking met AntiBac. Het AntiBac glazuur zorgt ervoor dat de bacteriëngroei met 99,9% vermindert. Zo blijven alle oppervlakken schoon en fris. Standaard zijn de closets uit de O.novo collectie met DirectFlush uitgerust. De closets kunnen dankzij hun design zonder spoelrand bijzonder snel en grondig tot bovenaan worden gereinigd.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.