Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Open dagen aan Hollandweg in Aalsmeer geslaagd

"Inloop was boven verwachting, dit gaan we zeker nog eens doen"

Afgelopen zondag en maandag hebben zes bedrijven op het bedrijventerrein aan de Hollandweg in Aalsmeer opendagen gehouden voor klanten. Eerder liet Karin Willems van Zenza Home al weten dat concurreren het nieuwe samen werken is en dat blijkt maar weer uit afgelopen weekend. "De inloop was zondag al boven verwachting, maar maandag hebben nog meer mensen gezien", aldus Karin.

De Weldaad Authentic Interior"We hebben boven verwachting veel bezoekers in onze nieuwe showroom ontvangen en er zijn veel orders geplaatst", laat Mirjam Verheijke van De Weldaad vol enthousiasme weten. "Daar zijn wij super blij mee. Wij zijn nieuw op het terrein aan de Hollandweg, net open,en we zijn blij verrast door de warme ontvangst van de andere huurders. Stuk voor stuk enorm leuke mensen met geweldige bedrijven en onze samenwerking ging moeiteloos en past als een oude jas. Deze open dagen waren zo’n succes dat we nu al roepen: dit smaakt naar meer."

Goround Interior"Wat een succes! Het is toch altijd spannend, we hadden nog nooit open dagen samen met de buren georganiseerd en wat voor opkomst kan je verwachten? Maar wat was het leuk", vertelt Louise van Go Round Interior. "We hebben veel van onze vaste klanten mogen ontvangen maar we hebben ook veel nieuwe gezichten gezien. Heel leuk om iedereen persoonlijk te spreken en om onze nieuwe collectie te laten zien. Het gemis van de beurzen is echt wel aanwezig, wij hebben goede reacties gekregen van bezoekers over deze open dagen en iedereen vond het super dat ze overal zo vrijblijvend binnen konden lopen."

Kitchen Trend"Eindelijk na meer dan 10 jaar op de Hollandweg te hebben gezeten worden eindelijk de krachten gebundeld. Kitchen Trend is een distributeur voor trend artikelen op de gedekte tafel en kleine woon accessoires. We zijn erg tevreden hoe de open dagen zijn gelopen in deze bijzondere tijd. Daarom zijn wij een groot voorstander om deze dagen vaak te herhalen", aldus Kelly Hendriks van Kitchen Trend.

Zenza Home"Zo gezellig om weer enthousiaste mensen om ons heen te hebben, die kunnen zien hoe onze producten een verhaal vormen. Want wat wij in onze showroom tot uiting laten komen, is dat we niet zomaar spullen verkopen, maar dat het een collectie is waarin samenhang zit en waarmee de winkelier een compleet assortiment kan presenteren", vertelt Karin Willems van Zenza Home. "Nu de klanten ons konden bezoeken en met ons kunnen praten hebben wij weer aan onze band met hen kunnen werken. Juist deze waarden hebben we in deze rare tijden harder nodig dan ooit tevoren.
Ook de band met de collega’s op het terrein is versterkt en we hebben het ontzettend gezellig met elkaar. Dit initiatief om samen op te trekken met de 6 bedrijven op de Hollandweg, zal zeker vaker worden uitgewerkt."

Zwaanzinnig"Bij Zwaanzinnig hebben we veel nieuwe gezichten gezien, nieuwe contacten gelegd en nieuwe klanten er bij gekregen voor onze diverse collecties van Mateus Collection, Zafferano en Poldina Pro lights. Twee dagen heerlijk weer, een goede sfeer en zes bedrijven die hun showrooms openstelde. Wat ons betreft was en een succes en we kijken terug op een paar mooie dagen", aldus Christine Zwanenburg.

Household Hardware"De eerste keer van deze open dagen was een groot succes. We zien er naar uit om dit samen met onze conculega's een tweede keer te organiseren."


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.