Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

BKS meubelen presenteert nieuwe collectie Ettic tijdens VAKdagen in De Woonindustrie

BKS meubelen presenteert de nieuwe collectie Ettic tijdens de VAKdagen in De Woonindustrie in Nieuwegein. Ettic is strak en stijlvol. De dunne massief eiken omranding en greeploze fronten geven de meubelen een modern uiterlijk. De mogelijkheden om het meubel helemaal naar wens te krijgen zijn uitgebreid. De meubelen kunnen hangend gemonteerd worden, op een zwart stalen onderstel of draadpoten. De tv-meubelen kunnen gecombineerd worden met stalen vakkenkast om de mooiste accessoires een plekje te geven. Ook kan er een elektrische sfeerhaard in de vakkenkast geplaatst worden! De kasten kunnen voorzien worden van stijlvolle rookglazen deur en verlichting.

"We zijn momenteel hard bezig om alle Ettic meubelen in 3D-tekening uit te werken. Zodat je daar mee ook je Ettic plan kan configureren in Furnplan", laat salesmanager Jan van de Starre weten.

De meubelen zijn leverbaar in alle kleuren van BKS. "We presenteren de meubelen in onze nieuwe kleuren Buffalo Brown en Eagle Light. Een donkere warme kleur gecombineerd met een vergrijsde naturel-tint. De meubelen presenteren we met een geborstelde afwerking waardoor de pure houtstructuur extra wordt benadrukt maar de uitstraling strak blijft", legt Jan uit.

Ook nieuw bij BKS in de stand: een verlengbare eetkamertafel! Het onderstel van de tafel is te verschuiven waardoor er aan het einde van de tafel ruimte ontstaat om een of twee bladen uit te klappen. De tafel is met 50 of 100 cm te verlengen. De tafel heeft een rechthoekig verdund blad en vierkante poten.

"We nodigen belangstellenden van harte uit om ons te bezoeken tijdens de VAKdagen in De Woonindustrie. Op maandag 14, dinsdag 15 en maandag 21 en dinsdag 22 september. Aanmelden is verplicht.

BKS is een Nederlandse fabrikant van eikenhouten meubelen met 40 jaar ervaring. De naam, BKS, staat voor Brouwers Kwaliteitsmeubelen Staphorst. "Dit is de plaats waar het gehele productieproces van de meubelen plaatsvindt. BKS heeft een uitgebreide standaardcollectie verschillend in vormgeving en stijl, van strak tot landelijk. Ook hebben we een grote maatwerkafdeling, waar ieder meubel volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt wordt. Al onze meubelen staan voor 'made in Holland', productie met aandacht en van goede kwaliteit op Nederlandse bodem", aldus Jan.

Wilt u meer informatie en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Bezoek onze website en volg ons op social media, via Instagram of Facebook.

Meer informatie:
BKS
www.bks-holland.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven