Abonneren

VacaturesTop 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Gespot op Maison&Objet Digital

Staande lamp bestaat vloeiende, gebogen lijn

Net als de hanglamp bestaat de staande lamp staande lamp n° 1 van Valerie Objects uit praktisch niets meer dan één vloeiende, gebogen lijn met aan het uiteinde een bol geplakt. Aangezien dit object op de grond moet staan, zijn er twee kleine lijnen toegevoegd die de poten van de lamp worden.

"De staande lamp is een voortzetting van de hanglamp die we presenteerden tijdens onze allereerste tentoonstelling, die werd gehouden in Valerie Traan, de galerie van Valerie Objects 'art director Veerle Wenes." Zegt Fien. Deze lampen komen inderdaad voort uit hetzelfde concept, namelijk de materialisatie van eenvoudige en kleurrijke tekeningen in de ruimte van het interieur. Net als de hanglamp bestaat deze staande lamp uit praktisch niets meer dan één vloeiende, gebogen lijn met aan het uiteinde een bol. Omdat dit object op de grond moet staan, zijn er twee kleine lijnen toegevoegd die de poten van de lamp worden. Enerzijds trekt het basisontwerp niet al te veel aandacht, anderzijds tintelt het speelse karakter ervan. Om dit dartele uiterlijk te benadrukken, wordt de lamp aangeboden in vrolijke kleuren zoals groen, blauw en zelfs curry. Er zijn ook ingetogen versies in zwart, grijs en messing verkrijgbaar. 

Enerzijds trekt het sobere design niet al te veel de aandacht, anderzijds doet het speelse karakter het oog tintelen. Om dit dartelende uiterlijk te benadrukken wordt de lamp aangeboden in vrolijke kleuren zoals groen, blauw en zelfs curry. Er zijn ook ingetogen varianten in zwart, grijs en messing verkrijgbaar.

Ontwerper: Muller van Severen

Bron: Mom Maison&Objects en Valerie Objects


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven