'Connected Living maakt je leven leuker'

4 op de 10 Nederlanders zegt dat een smart home kosten bespaart

Samsung is al enkele jaren actief met het perfectioneren van Connected Living en dat valt goed in Nederland. Zo heeft ons land 1 miljoen geregistreerde en actieve gebruikers van Samsungs smart home platform SmartThings, dat is ongeveer 1 op de 14 volwassenen. Het ziet ernaar uit dat dit aantal alleen maar zal toenemen de komende jaren, want bijna 4 op de 10 Nederlanders zijn positief over smart homes, blijkt uit recent onderzoek*. Zij verwachten dat een smart home je leven makkelijker maakt en kosten bespaart, bijvoorbeeld doordat je minder energie en water verbruikt.

Met de SmartThings-app bedien je niet alleen producten van Samsung, maar óók van 130 andere partijen, zoals Philips Hue-lampen, thermostaten van Honeywell en Ring-deurbellen.

Dit najaar start Samsung in Nederland met het verkopen van productbundels, als onderdeel van de campagne Welcome to the easy life, zoals:

·     De Galaxy Tab S6 Lite met 6 maanden Videoland om non-stop te genieten van je favoriete films en series.

·     ’s Werelds eerste roterende TV The Sero samen met de Galaxy A50 om de updates en foto’s op je smartphone direct op het grote scherm te kunnen delen.

·     De QLED-TV samen met de Galaxy Watch Active2 / Watch3 om altijd op de hoogte te zijn.

·     De QLED-TV met Soundbar voor de ultieme geluidservaring thuis.

·     De QuickDrive-wasmachine met Galaxy Watch Active2 / Fit zodat je overal in control bent over je was.

Gebaseerd op onderzoek van DVJ Insights onder 1.763 Nederlanders.

Over Samsung Electronics
Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op de Samsung Newsroom en onze blogs Explore en Insights.

www.samsung.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.