Headlam druk met nieuwste gordijncollectie

Achter de schermen zijn ze bij Headlam de puntjes op de "i" aan het zetten voor haar nieuwste gordijncollectie. "Het wordt een collectie met verschillende structuren, verfrissende kleuren en prints. Wij nemen je graag mee in ons inspiratieproces van een tweetal stoffen. Hoe de dessins van deze stoffen er uitzien houden wij nog even geheim. Wel een blik op onze moodboards die wij tijdens het proces gebruikt hebben", laat het bedrijf in een nieuwsbericht weten.Hoe is deze collectie tot stand gekomen?

"Inspiratie halen wij voornamelijk uit alles wat om ons heen gebeurd en wat wij zien tijdens reizen, beurzen maar ook in de natuur. Zowel op het gebied van interieur als fashion en ook food. Wij houden nauwgezet de trendwatchers in de gaten en filteren al deze informatie. Ook jullie zullen je oriënteren in de trends die gaan komen. Wij gebruiken hiervoor de diverse trendlezingen, beurzen, boeken en maken moodboards. Deze mixen we en vertalen deze naar diverse stijlthema’s binnen onze collecties. Veel stoffen en materialen krijgen door dit proces net weer een nieuwe touch, kleur of structuur. Twee van onze uiteindelijke moodboards laten we graag aan je zien." 

Pentekening
"Je ziet het terug in heel veel schilderijen, behang, maar ook in fashion items als shawls en jurken. Een trend die zeker iets toevoegt aan het interieur.

Het item Wellness, een item met pentekening, is één van onze eyecatchers en zal in onze nieuwste collectie gaan schitteren. Een subtiel dessin, dat toch karakter geeft aan een interieur. Een item dat niet alleen door het dessin maar ook door de keuze in kleuren een statement in een interieur kan maken. Hiernaast niet de Wellness maar wel een deel van ons moodboard dat wij hebben gebruikt om tot het mooie transparant item te komen."

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.