Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe exposanten ETC Design Experience

Afgelopen week zijn de standhouders in het ETC het nieuwe seizoen begonnen met een goed bezochte eerste Trade Day. Over een week of twee staat de ETC Design Experience op de agenda. In de afgelopen weken zijn diverse exposanten druk bezig geweest om hun stand te vernieuwen. Op de komende beurs staan ook verschillende nieuwe exposanten.Op de begane grond in stand 203 zal vanaf eind september Michel Oprey & Beisterveld te bewonderen zijn. Met het meeste uitgebreide aanbod van de Benelux in zowel natuursteen als keramiek, is Michel Oprey & Beisterveld een mooie aanwinst voor ETC. Op de eerste etage in stand 25a treffen bezoekers vanaf heden Marco ter Beek, deze internationale portret- mode- en beautyfotograaf toont hier diverse werken uit eigen collectie. Om de hoek van Marco ter Beek, in stand 29, heeft Toiz Art zich gevestigd, het bedrijf maakt diverse kunstobjecten met een knipoog naar het innerlijke kind.

"Ter hoogte van het ETC Design Café zit Hillywood Art. Het bedrijf vertegenwoordigt en exposeert unieke, excentrieke moderne hedendaagse kunst met een sterke herinnering aan de verleden, de Hollandse Oude Meesters, van intrigerende fabels en een glimp van weelderig surrealisme.
Als laatste is op de eerste etage in stand 92a Holland Haag. Een totaalleverancier op het gebied van gordijnen. Met een breed assortiment, bestaande uit gordijnen en raamdecoratie van hoogwaardige kwaliteit en eigentijdse ontwerpen, biedt het bedrijf passende oplossingen voor de projectmarkt."Interne wijzigingen
Arte heeft zijn stand heeft uitgebreid om deze tevens volledig te voorzien van een nieuw interieur. Het niveau van de showroom is daarmee gelijk getrokken met het niveau van de showrooms in Londen en Parijs.

De Vaan Verlichting is intern verhuisd naar stand 90a om daar een compleet nieuwe showroom te creëren. Als laatste heeft Rupert & Rupert de stand nog verder uitgebreid en er een ware toonzaal van gemaakt. 

Trade Days & aanmelding
"Op de eerste Trade Day van het seizoen heeft het ETC Design Center een nieuwe coronamaatregel geïntroduceerd, het meten van de polstemperatuur van zowel exposanten als bezoekers. Iedereen heeft zijn medewerking hieraan verleend, onze dank daarvoor. Deze maatregel zal voorlopig ook van kracht blijven", laat een woordvoerder van ETC Design Center Europe weten.

"Bij velen van u is het inmiddels al bekend maar we blijven er op hameren, wilt u de Trade Days komen bezoeken, meldt dan vooraf een bezoek. Dit kan via de mail op info@etcdesigncenter.com of telefonisch via 0345-519646. Ook voor de ETC Design Experience van 20, 21 en 22 september dient u als professional een ticket te downloaden, dit verloopt via de website."

Meer informatie:
ETC Design Center
www.etcdesigncenter.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven