Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Te zien tijdens vakbeurs Nieuwegein 13-15 september

Speciale Hartman kussencollectie maakt het buitenleven nog leuker

Elk jaar introduceert Hartman, naast een nieuwe collectie tuinmeubelen, ook altijd een nieuwe collectie kussens. Deze uitgebreide collectie speelt elk jaar weer in op de nieuwste trends. Dit resulteert in veel formaten kussens met unieke trendy dessins! Zo past er in ieder tuinthema wel een kussen! Én dit jaar heeft de kussencollectie een speciale uitbreiding...

Men vindt het buitenleven belangrijk, helemaal de afgelopen maanden. Daarin spelen de veranda, overkappingen tuinhuis een steeds grotere rol. Om deze knusse plekken in de tuin nog aantrekkelijker te maken komt Hartman met een speciale kussen collectie! Deze speciale Hartman Veranda Collectie heeft rijke stoffen, bijzondere weeftechnieken en uitgesproken dessins.Naast de Hartman Veranda Collectie zijn natuurlijk de welbekende tuinkussens ook nog steeds een groot onderdeel van de kussencollectie. Sophie kussens, bankkussens, pallet kussens en nog veel meer formaten zijn hier onderdeel van. Dit jaar zijn de dessins van de tuinkussens sprekender dan ooit!

Tuinkussens zorgen natuurlijk niet alleen voor veel comfort. Ze zijn ook een goed item om je tuin aan te kleden en wat meer karakter te geven!Én wil je een keer wat anders in de tuin? Je gaat natuurlijk niet om de twee jaar een nieuwe tuinset kopen.Maar met nieuwe tuinkussens kun je op een toegankelijke en betaalbare manier je tuin een nieuwe look geven.

Om het makkelijk te maken heeft Hartman 4 thema’s ingericht. De kussens in deze vier thema’s zijn onderling met elkaar te combineren. 


De kussencollectie is te zien in de Hartman showroom in Enschede. Het Hartman team nodigt u ook van harte uit op de najaarsvakbeurs in De Woonindustrie te Nieuwegein, die 13/14/15 september zal plaatsvinden.

Meer informatie:
Hartman
info@hartman.nl 
www.hartman.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven