DB KeukenGroep erkend als NEFF MasterPartner

DB KeukenGroep heeft op 3 september opnieuw de exclusieve titel Neff MasterPartner ontvangen. DB KeukenGroep is een van de weinige keukenspecialisten die in aanmerking komt voor deze status. Het bedrijf verleent de prestigieuze erkenning uitsluitend aan keukenretailers die aan de hoge eisen voldoen van het vernieuwde MasterPartner programma.“Wij zijn trots op onze titel als Neff MasterPartner. Het is het bewijs dat onze vestigingen een inspiratiebron zijn voor klanten die zich oriënteren op de aankoop van Neff keukenapparatuur”, zegt Aart de Bruin, commercieel directeur van DB KeukenGroep.Als MasterPartner biedt DB KeukenGroep een aantal unieke voordelen aan klanten die op zoek zijn naar een nieuwe keuken met hoogwaardige keukenapparatuur. Zo heeft het keukenbedrijf een brede collectie apparaten van Neff. De verkoopadviseurs doorlopen regelmatig trainingen om perfect op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij Neff zodat ze klanten perfect kunnen adviseren. Als Neff MasterPartner biedt DB KeukenGroep ook regelmatig acties aan met Neff keukenapparaten. 

In elke showroom wordt een inspirerende belevingskeuken met Neff keukenapparatuur gepresenteerd. Showroombezoekers kunnen hier de unieke technologie, het enorme gebruiksgemak en superieure designs van Neff ervaren. Tijdens gezellige live cooking events demonstreren Neff topkoks regelmatig de apparatuur van de compleet uitgeruste keukens en trakteren ze showroombezoekers op smaakvolle gerechtjes.

“De erkenning als Neff MasterPartner illustreert de sterke relatie die DB KeukenGroep heeft met Neff. We hebben een passie voor dit merk en zijn perfect thuis in de vele toepassingen van deze veelzijdige keukenapparaten. Klanten die hun aankoop bij DB KeukenGroep doen kunnen er met een gerust hart op vertrouwen dat ze jarenlang alle service zullen ontvangen op hun apparaten”, besluit De Bruin.

Meer informatie:
DB KeukenGroep
www.dbkeukens.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven