Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Failliet verhuurbedrijf van meubels en vloerbedekkingen maakt sterke doorstart

Een kleine twee maanden na het faillissement van JMT, maakt het verhuurbedrijf van onder andere meubels en vloerbedekkingen een doorstart. JMT Evenementenservice, JMT Floorcoverings en Hapéco gaan samen verder. IMA beheermij en John van de Merbel maken het mogelijk dat genoemde bedrijven een solide doorstart kunnen maken. De dagelijkse leiding van de bedrijven zal in vertrouwde handen blijven bij Jean-Pierre Brouwers, Ronald Roctus en Marc van de Merbel.

Deze combinatie, met aan de ene kant een kapitaalkrachtige visionaire organisatie aangevuld met vele jaren ervaring van de oprichter en aan de andere kant het bekende management, verzekert u de vertrouwde service en hoge kwaliteit waar JMT en Hapéco groot mee geworden zijn. Tevens zijn ook de aandelen van JMT Exposervice Bvba in België overgenomen en daarmee is ook de continuïteit van JMT in België gewaarborgd.
 
Voor de vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Spanje wordt momenteel nog onderzocht of deze onder de nieuwe situatie ook door te starten zijn, zodat het internationale netwerk gecontinueerd kan worden.
 
In de tussentijd zullen de activiteiten van Hapéco onder het JMT Nederland label ingepast worden. Hierdoor zal de dienstverlening en het productenprogramma een grotere efficiëntie bereiken.
 
"We hopen dat alle klanten en leveranciers het zullen waarderen dat we op deze wijze weer dienstverlenend kunnen optreden en danken hen voor het getoonde geduld tijdens de afgelopen maanden. Wij gaan ons maximaal inzetten om het in ons gestelde vertrouwen om te zetten naar een succesvolle gezamenlijke toekomst!"
 
Over de nieuwe aandeelhouders 
IMA beheermij is een sterke investeerder in diverse sectoren waaronder verhuur-,verkoop-  en horecabedrijven. IMA beheermij heeft  veel ervaring in de Europese verhuurmarkt van licht- en geluidsapparatuur onder het label Rentall. John van de Merbel is als oprichter van JMT altijd de grote inspirator geweest.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven