Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Kees Wolffensperger namens Orac Decor present op ETC Design Expercience-dagen

"Interieurtrends veranderen snel; diepte en structuur mogen weer op wanden en plafonds"

"Jarenlang werden wanden glad en strak afgewerkt. Maar interieurtrends veranderen in een hoog tempo en we zien dat diepte en structuur weer mogen op wanden en plafonds. Tradities worden herontdekt. Getuige ook de interieurbeelden in woonbladen en -programma’s. Orac Decor respecteert tradities en heeft daarom haar bestaande klassiekers, aangevuld met nieuwe referenties, samen gebracht in een 'guidebook', dat helpt bij het toepassen van klassieke elementen in hedendaagse interieurs", laat Kees Wolffensperger weten. Hij is namens Orac Decor salesmanager Nederland en showt tijdens de ETC Design Expercience-dagen op 20, 21 en 22 september de noviteiten.

Het productassortiment creëert een wereld aan kansen. Laat creativiteit de vrije loop om een eigen uniek interieur te ontwerpen. Weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, dat is precies waarom we de New Classics Guidebook hebben ontwikkeld.

Als het om interieurs gaat zijn er geen vaste regels. Orac Decor® heeft echter een aantal handige tips en trucs verzameld waarmee een interieur wordt inricht. Combineer decoratieve elementen zoals wandlijsten (voor het creëren van een lambrisering en/of kaders), plinten en kroonlijsten om in een mum van tijd karakter aan het interieur te geven

Vier nieuwe concepten, gebaseerd op traditie

Traditie manifesteert zich op veel verschillende manieren. Daarom heeft Orac Decor® vier concepten voor het New Classics-assortiment ontwikkeld, die alle decoratieve elementen geven die nodig zijn om snel en gemakkelijk een “droominterieur” te creëren.


Trek bewonderende lijnen met Heritage 

Grote, diep gebogen kroonlijsten benadrukken de hoogte van de kamers en de verzadigde kleuren komen volledig tot leven. Erfgoed neemt je mee terug in de tijd naar de stijl van de 19e-eeuwse stedelijke burgerij. Dankzij de gebruiksklare Autoire panelen breng je je muren in no-time tot leven.

Kies voor elegantie met Noblesse.

Muren lijken op te gaan in de plafonds en vice versa. Noblesse combineert traditionele elementen met heldere kleuren om een ​​elegant ontwerp te creëren. Uw ruimte ziet er statiger uit dankzij de combinatie van Noblesse kroonlijsten of plint met een wandlijst. Geïntegreerde LED-verlichting is optioneel.

Baad in nostalgie met Manoir.                                

Verweerde materialen en aardse kleuren zijn het recept voor succes bij het creëren van een warm en gastvrij huis. Manoir is een knipoog naar de idyllische levensstijl van de Franse adel uit de 18e eeuw. Een authentieke, nostalgische toevoeging aan je interieur. De gefragmenteerde Manoir kroonlijsten geven uw interieur direct een verfijnde uitstraling. De plint van 21 centimeter High Rise brengt uw interieur letterlijk en figuurlijk naar ongekende hoogte.

Ga helemaal uit met Ba'rock.        

Wil je wat meer pit? Ja graag! Weelderig ingerichte huizen, aandacht voor detail tot in de kleinste hoekjes, weelderige interieurs. Ba'rock geeft je huis maximalisme, maar altijd op een stijlvolle manier. In combinatie met traditionele decoratie creëert het direct een trendy en luxe uitstraling. Het paradepaardje, Chevron, bouwt voort op het visgraatpatroon dat wordt gebruikt in klassieke interieurs. Kies voor een heerlijk rijk design als accent in je interieur of bekleed een hele muur met dit rijkelijk versierde wandpaneel.

Wie is ORAC?
ORAC is een Belgisch familiebedrijf en wereldleider in het ontwerp en de productie van hoogwaardige 3D-decoraties. Het biedt een breed assortiment plinten, kroonlijsten, wandpanelen en decoratieve elementen zoals profielen voor indirecte verlichting. Deze producten worden gedistribueerd in meer dan 90 landen over de hele wereld.

Sinds het bedrijf 50 jaar geleden werd opgericht, heeft het zijn technologie, materialen en design voortdurend bijgewerkt. Dit komt tot uiting in het aantal innovaties, in kunststoftechnologie en andere gebieden. De aanpak is gebaseerd op de ORAC-filosofie: creativiteit stimuleren en gebruikers inspireren om uitzonderlijke ruimtes te creëren die hun persoonlijkheid benadrukken. Orac Decor® maakt dit mogelijk en eenvoudig, met eenvoudige installatie, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Van functionele plinten tot indrukwekkende kroonlijsten, ORAC staat voor volledige creatieve vrijheid op basis van uw eigen stijl en persoonlijkheid.

Donderdag 24 september houdt Orac Decor een webinar waarin tips worden herhaald. Belangstellenden kunnen zich via deze mail aanmelden. "De dag ervoor bezorgen we per mail de nodige informatie om deel te nemen aan deze sessie", laat Kees nog weten.

Meer informatie:
Orac Decor
Biekorfstraat 32
B-8400 Oostende
T +32 59 80 32 52
info@oracdecor.com
www.oracdecor.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven