Monte Design Agenturen toont primeur van Infiniti tijdens VAKdagen

Edwin van den Berg van Monte Design Agenturen toont een primeur van Infiniti tijdens de vakdagen die 13-15 en 21-22 september gehouden worden in De Woonindustrie te Nieuwegein.

Het nieuwe product is de stoelenserie LOOP Polypropylene. Edwin: ''De eerste legendarische reeks gecreëerd door Claus Breinholt en de eerste eendelige schelp ter wereld met armen in 3D gebogen hout. Het is een voorloper van een lange reeks onderseries en versies, waaronder de schaal zonder armen en "mini" voor krukjes.''

''Een eenvoudig eigentijds ontwerp dat geschikt is voor de meest uiteenlopende meubelstijlen. De Loop-familie is verkrijgbaar in kunststof, hout of gestoffeerde afwerkingen en biedt twee lounge-versies met bijpassende voetensteun.''

Het agenturenbedrijf van Edwin, Monte Design agenturen heeft nog meer fabrikanten in zijn portfolio, als Erelita, Bauwens, Leta, Kermes Salotti en Verikon. 

De vakbeurs in De Woonindustrie vindt plaats van 13-15 september en 21-22 september te Nieuwegein. Registreren vooraf is verplicht!

Meer informatie:
Monte Design Agenturen
edwin@montedesign.nl 
www.montedesign.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.