Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Primeur van Graham & Brown te zien op International Wallpaper Week 2020

Dit jaar vindt de International Wallpaper Week plaats van 5-11 oktober. IWW is het jaarlijkse feest van de behangindustrie, dat samen wordt gevierd met de ontwerpers, winkeliers en fabrikanten. Het thema dat dit jaar centraal staat is Well Being, op zaterdag 10 oktober is het namelijk ook ‘World Mental Health Day 2020’. Dit jaar worden voor IWW verschillende onderwerpen onderzocht. Een daarvan is hoe kleuren en patronen effect kunnen hebben op je gemoedstoestand. Maar bijvoorbeeld ook welke kleuren en patronen het beste toegepast kunnen worden in kantoorruimtes, om stress te verminderen.



Behang app
Tijdens IWW staat behang in de spotlight en willen we mensen aansporen te experimenteren. Graham &Brown heeft als eerste fabrikant een behang app voor het visualiseren van patronen en kleuren aan de muur. Zo kun je direct zien hoe de kamer eruitziet met het nieuwe behang. Ook kan men zich in de kamer bewegen om het ontwerp vanuit iedere hoek te bekijken met verschillende lichtbronnen. Ook kan men een close-up krijgen van het ontwerp zodat je alle details kunt bekijken.

Over Graham & Brown
Al bijna 75 jaar inspireert Graham & Brown mensen om anders te denken over hun muren door voortdurende innovatie, creativiteit en vakmanschap toe te passen in haar producten. Opgericht door twee vrienden Harold Graham en Henry Brown, wordt het bedrijf sinds 1946 gerund door het hoofdkantoor in Blackburn, Lancashire. Graham & Brown, de toonaangevende behangfabrikant in Engeland, heeft nu zijn collectie uitgebreid met verf, muurschilderingen, kunst aan de muur en stoffering. Graham & Brown wordt internationaal verkocht aan meer dan vijfenzeventig landen via zijn divisies in Noord-Amerika, Frankrijk, Nederland, China en Australië.

Meer informatie
Graham & Brown
www.grahambrown.com  

Publicatiedatum: