Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse primeur Interieurwereld Van de Belt

Interieurwereld Van de Belt heeft een Nederlandse primeur. Het is de eerste meubelspeciaalzaak die zich mag onderscheiden met twee nieuwe merken: Sonos en Samsung. "Samen met meubelmerk Spectral Smart furniture kunnen we nu een tv-meubel inclusief beeld & geluid aanbieden. Daarnaast zijn de Sonos en Samsung artikelen ook los leverbaar en op voorraad. Wij zien dit als een mooie aanvulling voor het compleet inrichten van een woonkamer", aldus Jetze Terpstra, bedrijfsleider bij Interieurwereld Van de Belt.



"Interieurwereld is al twee jaar brandstore van Spectral Smart Furnture, wij hebben de gehele collectie staan. Met de samenwerking van Spectral, Sonos en Samsung kunnen we de klant geheel ontzorgen en een complete oplossing bieden voor beeld en geluid in het interieur."



"Spectral Smart furniture is een kastenleverancier die helemaal gericht is op audio- en tv- oplossingen. Veel consumenten willen geen kabels en luidspeakers meer in de kamer en daar biedt Spectral Smart Furniture een oplossing voor. Door middel van een luidspeakerdoek verwerkt in het front van de kast kan er een soundbar in de kast geplaatst worden. Daarnaast heeft Spectral Smart Furniture een eigen installatieservice die verder gaat dan alleen de kast installeren. Zij hangen ook de tv op en sluiten de audio-apparatuur weer aan."

Meer informatie:
Interieurwereld Van de Belt
www.interieurwereld.nl