Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Drift Meubelen introduceert tafelconfigurator

Tijdens de Meubel Vakdagen in Beusichem introduceert Van der Drift Meubelen een onderscheidende online tafelconfigurator. Met deze tool, inclusief dealerlocator en bijbehorend marketingconcept, biedt Van der Drift Meubelen haar dealernetwerk marketingondersteuning.  Van der Drift Meubelen creëert al meer dan 75 jaar gewilde wooncollecties voor de vakhandel. “Om onze eiken maatwerkmeubelen te kunnen blijven doorontwikkelen, en onze dealers van de juiste marketingmiddelen te voorzien, hebben we een innovatieve tafelconfigurator met bijbehorend marketingconcept ontwikkeld. De tool is volledig afgestemd op de behoefte van de consument anno nu. Maatwerk, keuzevrijheid en ambacht staan hierin centraal”, aldus het bedrijf uit Schaik. “Naast de configurator bieden we onze dealers ook een slimme dealerlocator, waarmee de consument onze dealers gemakkelijk kan vinden en benaderen. Over het eigen marketingconcept voor onze dealers, met online- en offline middelen, vertellen we op de Meubel Vakdagen in Beusichem meer.”

Tafelconfigurator
Met de nieuwe tafelconfigurator kunnen consumenten online zelf hun maatwerk houten tafel in de gewenste materialen, maten en kleuren samenstellen. Deze tool is beschikbaar op de website bij Van der Drift Meubelen, maar dealers hebben de keuze om de configurator ook op hun eigen site te presenteren. Als een consument online zijn eigen tafel heeft samengesteld, kan hij een offerte aanvragen of de tafel direct bestellen. De offerte of bestelling komt meteen bij de betreffende dealer binnen.

Dealerlocator
Naast de tool om zelf tafels samen te stellen, heeft Van der Drift Meubelen ook extra aandacht besteed aan een slimme dealerlocator. “De dealerlocator maakt het mogelijk om consumenten met interesse in een bepaalde collectie, direct door te verwijzen naar de betreffende dealer die de collectie in zijn showroom heeft. Zo kunnen we dealers en consumenten efficiënter ondersteunen. Het aanvullende marketingconcept zal daaraan extra bijdragen, tijdens de Meubel Vakdagen in Beusichem presenteren we daarover meer.”

Eiken ambacht uit Brabant
Bij Van der Drift Meubelen werken ruim 30 ervaren houtbewerkers en ontwerpers samen om met Europees eiken de mooiste meubelen te ontwikkelen. Dankzij hoogwaardig handwerk en een modern machinepark produceert Van der Drift kwaliteitsmeubelen met zeer korte levertijden.

Ontmoet Van der Drift Meubelen op de Meubel Vakdagen in Beusichem op 7, 8, 14, 15 en 21 september.

Meer informatie:
Van der Drift Meubelen
www.vanderdriftmeubelen.nl 

Publicatiedatum: