Milanese Album kiest voor agentschap 40LUX

Martijn Torenstra van het Eindhovense verlichting agentschap 40LUX heeft sinds kort het Italiaanse verlichtingsmerk Album in zijn portefeuille. Hij zal in nauwe samenwerking met de Milanese fabrikant advies en ondersteuning verzorgen voor verkooppunten en interieurontwerpers op de Nederlandse markt.“Album heeft al 30 jaar een unieke kijk op verlichting die voortkomt uit het principe daar licht te brengen waar het nodig is”, vertelt Martijn. “Ontwerper Pepe Tanzi biedt, afhankelijk van functionaliteit, persoonlijke smaak en de ruimte een passende oplossing voor binnen en buiten die naast visueel comfort ook laag energie verbruik met zich meeneemt.”

Kenmerkend voor de diverse collecties zijn de creatieve verlichting oplossingen die gebruik maken van laag voltage en een enkel aansluitpunt. "Plafond of wand kappen waar tot wel 36 hanglampen aan bevestigd kunnen worden bieden een scala aan mogelijkheden voor ontvangstruimten, hospitality en natuurlijk particulieren."“Italiaans traditioneel vakmanschap staat aan de wieg van de Album armaturen, handgeblazen glas in combinatie met moderne aansturing door middel van eenvoudige wand dimmers tot Dali of Casambi. Daarnaast onderscheidt de fabrikant zich door korte levertijden en de mogelijkheden tot maatwerk”, besluit Torenstra.

Meer informatie;
40LUX Lighting agency
0031-6-22 477 097
info@40lux.nl 
www.40lux.nl 
www.album.it 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.