Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LABEL Vandenberg lanceert tafelprogramma

LABEL Vandenberg showt tijdens de ETC Design Expercience-dagen op 20, 21 en 22 september een nieuw tafelprogramma. Deze bestaat uit drie modellen uitschuifbare tafels in verschillende houtafwerkingen. Handmade in Germany, met oog voor detail en vakmanschap, zo laat Claire Declemy weten.

Belangstellenden zijn vanaf 20 september welkom in Culemborg op stand nr. 209. Graag inschrijven voor uw bezoek via www.etcdesigncenter.nl

Familie van den Berg: meubelmakers sinds 1992!
"Het meubelvak zit in ons bloed, al 3 generaties lang en daar zijn we trots op! We nemen u mee naar het jaar 1991, designer Gerard van den Berg richtte in dit jaar zijn nieuwe merk op: LABEL | Vandenberg. Als eigenzinnige designer met een doel voor ogen wist Gerard, samen met zijn broer Ton van den Berg, precies waar LABEL | Vandenberg voor moest staan: Dutch Design pur sang met een no-nonsense karakter. Zitmeubelen handgemaakt en ontworpen door vakmensen met passie. Vandaag de dag geldt dit nog steeds. Gerard en Ton groeiden op in de Meubelfabriek van hun vader G.A. Van Den Berg Meubelen Hellevoetsluis. Als zonen van een meubelmaker weten Gerard en Ton haarfijn hoe zij dit ambacht moeten uitoefenen en overbrengen naar de wereld om hen heen. Zo ook naar Marieke (dochter van Ton) en Jasper (zoon van Gerard) die al de 3e generatie meubelmakers zijn binnen de familie. Door het ontwerpen van tijdloze meubelen met een duidelijke vormgeving en het gebruik van unieke natuurlijke materialen creƫert LABEL | Vandenberg meubelen die met je meeleven. LABEL | Vandenberg is als familiebedrijf al 25 jaar gevestigd in Brabant. Hier ligt het hart van de meubel- en leerindustrie. Door samen te werken met lokale partners LABEL | Vandenberg betrokken bij alle processen en blijft LABEL | Vandenberg een Nederlands merk in hart en nieren. Gerard, Ton, Marieke en Jasper geloven dat het maken van hoogwaardige meubelen een ambacht is waarvoor kennis en vakmanschap vereist is. Zo vraagt het gebruik van karakteristieke leersoorten om expertise, zodat elk product van LABEL | Vandenberg zijn eigen identiteit krijgt en door de jaren heen alleen maar mooier wordt en natuurlijk gewoon lekker zit! De passie voor interieur en vormgeving zit in de familiegenen, evenals de drive om te ondernemen en te gaan voor waar je in gelooft!"

Meer informatie:
LABEL Vandenberg
www.label.nl