Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe collectie beddenbedrijf Steel&Stockings: stoer met de bekende vrouwelijke touch

"Steel&Stockings komt met een nieuwe collectie en zoals iedereen van ons gewend is, is deze weer stoer met de bekende vrouwelijke touch welke zo ongelooflijk succesvol is gebleken", vertelt Lianne Smits, samen met Trea van Wamel eigenaar van genoemd beddenbedrijf.

Lianne Smits, Trea van Wamel en haar dochter Zowi van Zoelen van Steel & Stockings, gefotografeerd op Vakbeurs Slapen in Baarn

Op het komende slaapevent in De Woonindustrie, dat plaatsvindt van zondag 13 t/m dinsdag 15 september en op maandag 21 en dinsdag 22 september, showt Steel&Stockings de nieuwste collectie. "De naam hiervan is heel toepasselijk Let's Rock geworden, want de nieuwe modellen en slaapkamer-accessoires zijn voorzien van bijzondere kenmerken die je alleen in onze collectie terugvindt. We go black!

"Natuurlijk tonen wij ook de traagschuim matrassen/hoofdkussens in combinatie met onze uitgebreide prachtige linnengoed collectie. Nieuwsgierig? Kom maar kijken! Ons standnummer is C028. We Rock the present and the future!", besluit Lianne.Meer informatie:
Steel&Stockings
Bezoekadres (op afspraak):
Van Heemstraweg 42-44
6658 KH  Beneden Leeuwen
Lianne Smits 06 112 626 50
Trea van Wamel 06 502 705 00
[email protected]
www.steelandstockings.nl
www.bedbag.nl