Fabrikant zet groot in met campagne 'Bescherm de Insecten met Unilux Horren'

De campagne Bescherm de Insecten met Unilux Horren is sinds gisteren bij RTL te zien. "De komende weken vragen we aandacht voor ventileren met deze promo voor Muggenradar/Buienradar", laat marketingmanager Hanneke Harmeling-Ketelaars weten. "Goed ventileren is essentieel, we weten dat Covid-19 via de zogenoemde aerosolen in de lucht wordt overgedragen. Daar wordt nog volop onderzoek naar gedaan, waar de relatie tussen ventileren en een gezond leefklimaat wordt wederom erkend."

Screenshot uit de promo voor Muggenradar/Buienradar.

"Daarom onderstrepen wij het belang van ventileren op je werkplek, of die nu thuis is of op kantoor", vervolgt Hanneke. "Het zorgt voor minder gezondheidsklachten. Vieze lucht kan immers veel andere klachten veroorzaken zoals concentratieverlies, angst, luchtwegproblemen en irritatie van slijmvliezen. In de huidige situatie waarin veel Nederlanders thuiszitten of juist weer teruggaan naar kantoor, is het dus nog eens belangrijk om super goed te ventileren."

In een blog geeft Unilux meer informatie over ventileren in huis en middels de promo op tv haakt het bedrijf er ook op in. "Vanaf week 38 volgt hierop nog een huis-aan-huis flyercampagne waar we onze dealers mee stimuleren het seizoen nog wat verder te rekken en de campagne extra onder de aandacht brengen bij zo’n 2 miljoen huishoudens. Kortom: wij gaan nog even door!", aldus Hanneke.

Bekijk hier de promo:

Meer informatie:
Unilux B.V.
Schouwrooij 18
5281 RE Boxtel
 +31 (0) 411 677 953
info@unilux.nl
www.unilux.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.