Nieuwe Head of Property voor Carpetright Europe

Met ingang van 1 september is Ronald de Hoog werkzaam als Head or Property bij Carpetright Europe. Roland stapt over van Seats and Sofas, waar hij 19 jaar werkte als manager real estate.


Zelf licht hij deze stap als volgt toe:"ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging; na een hele lange carrière bij Seats and Sofas is het tijd voor weer nieuwe energie. De opgedane ervaring zal goed van pas komen in de nieuwe werkomgeving. Ik zie er naar uit om iedereen in mijn nieuwe rol (weer) te gaan ontmoeten en ben er van overtuigd dat ik me hier als een vis in het water ga voelen."

Roland neemt het stokje over van Joseph Krimpenfort (krimp & Fort Vastgoed Consultancy), die naar dertig jaar voor Carpetright gewerkt te hebben heeft besloten zijn dienstverlening aan de vloeren- en raamdecoratie specialist te beëindigen. Nick Worthington, COO Carpetright Europe zegt hierover:"Wij hebben grote waardering voor de rol die hij al die jaren voor ons bedrijf heeft gehad. Mede dankzij hem zijn we uitgegroeid tot marktleider in vloeren en raamdecoratie, met nu 114 winkels in Nederland en België." 

Meer informatie:
Carpetright
www.carpetright.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.