Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Britse designaward voor meubelproducent Daval

De Britse meubelproducent Daval heeft met de Grassington-keukencollectie één van de belangrijkste Britse designawards in de wacht gesleept. Op de foto is er een uitvoering afgebeeld in ‘Matt Painted Porcelain’, één van de twintig handgeschilderde afwerkingen die beschikbaar zijn.  Grassington besteedt veel aandacht aan detail. Met verschillende designelementen, zoals een ladeblok uit één stuk, vlakke naden op de deur en een afgerond frame, is Grassington een doordachte meubelreeks die een authentiek karakter en de goede proporties aan een keuken geeft.Simon Bodsworth, Managing Director bij Daval Furniture legt uit: ‘We zijn altijd geïnspireerd geweest door de klassieke aard van de Britse architectuur en een moderne benadering van design, zonder afbreuk te doen aan het traditionele, landelijke karakter van Grassington. Door ons assortiment keukenmeubelen uit te breiden met deze nieuwe Grassington-collectie, bieden we nu achttien verschillende afwerkingen, allemaal ondersteund met een uitgebreide reeks aanpasbare accessoires en opbergoplossingen voor de keuken’.

Trends dicteren dat ‘elk detail telt’ en Simon is het daarmee eens: ‘Aandacht voor detail is een hoeksteen van ons nieuwe Grassington-assortiment, dat uitgebreide producttests ondergaat om te voldoen aan de eisen van een druk gezinsleven. Deze collectie is standaard voorzien van slijtvaste verfafwerkingen en is geïnspireerd op het beste van klassiek Brits design en  gemaakt van duurzaam hout in onze fabriek in Yorkshire. Daval heeft meerdere certificaten en awards gewonnen voor zijn duurzame werkmethoden en ethische manier van produceren.

Grassington is verkrijgbaar in een reeks mat geverfde afwerkingen die passen bij de persoonlijke smaak van de klant. Naast de hier afgebeelde porseleinafwerking, is er albast, kasjmier, houtskool, Dakar, duifgrijs, bosgrijs, heide, erfgoedblauw, lava, lood, korstmos , Mist, Morning Blue, Mossel, Navy Blue, Pebble, Putty, Storm Blue en Truffle.

Lees het complete artikel op Meubihome.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven