Crystal creëert driedimensionale illusie

Kan wol, dat van nature warm, flexibel en zacht is, eruitzien als koud en breekbaar glas? Ontwerpster Charlotte Lancelot, die al eerder samenwerkte met GAN, creëerde met haar nieuwe Crystal-vloerkledencollectie die illusie wel.In de Crystal-collectie wordt in de stugge wol het transparante van glas nagebootst. Drie gekleurde cirkels lijken elkaar te overlappen en geven de indruk van glasschijven die over elkaar zijn gelegd waardoor verschillende kleurnuances ontstaan. Het is een optisch effect dat driedimensionaal  aandoet en de aandacht trekt van degene die ernaar kijkt, die zich af zal vragen hoe de ‘nagebootste’ lagen over elkaar zijn gelegd.

De met de hand geknoopte Crystal-vloerkleden zijn in drie kleurstellingen verkrijgbaar, Neutral, Red en Blue, waarbij primaire kleuren vermeden werden maar subtiele tinten werden gebruikt voor een prachtig en harmonieus kleurenspel in ieder kleed.  

Met haar ronde en asymmetrische lijnen heeft Crystal een ongebruikelijke vorm voor een vloerkleed en geeft zij iedere ruimte een unieke touch. De afgeronde vormen creëren een gevoel van kalmte, vloeibaarheid en comfort. 

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven