Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

USFloors installeert visgraatvloer in ijsbar

In het pittoreske Beesd bevindt zich een brasserie aan een van de mooiste straten van het Lingegebied: Meat the Butcher. Deze voormalige slagerij is anno 2020 een plek om een hapje te eten, iets te drinken of een ijsje te bestellen. Lisa Versteegh, oprichtster van zowel IJsbar98 als Brasserie Meat the Butcher, kan geen genoeg krijgen van gastvrijheid. De horeca is er met de paplepel ingegoten. Het is dan ook niet gek dat ondernemen in haar bloed zit. "Het belangrijkste is dat gasten zich bij ons thuis voelen, iedereen is dan ook welkom om een hapje te eten of te toosten op het goede leven! En ons doel is om de gasten elke keer weer te verrassen."

Om haar zaak aan de Voorstraat in Beesd up to date te houden, heeft ze een nieuwe vloer gelegd. De keuze hiervoor is gevallen op een visgraatvloer van COREtecĀ®. Er werd geopteerd voor het Acorn design van de COREtecĀ® Naturals collectie.

"De mooie uitstraling, het gemakkelijke onderhoud, de snelle plaatsing, de watervastheid van de planken en de mooie en bijpassende plinten en profielen waren voordelen waar rekening mee werd gehouden bij de keuze van de COREtec vloer", geeft Bertels uit Beesd aan dat deze keer dienst deed als COREtec verkooppunt. Om precies te zijn Bertels Textiel Project en Woninginrichting, een bedrijf met twee afdelingen: een voor textiel en een voor woning- en projectstoffering. Een familiebedrijf uit 1902 waar service en kwaliteit al meer dan 117 jaar een vanzelfsprekend is

Meer informatie:
www.coretecfloors.com
www.headlam.nl
www.ijsbar98.nl
www.bertels.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven