Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Voor de toekomst wordt internationale omzetgroei verwacht'

Gimeg Holding overgenomen door Franse speler

Het Franse beursgenoteerde Trigano heeft een akkoord bereikt inzake de overname van een meerderheidsbelang in Gimeg Holding B.V. (Gimeg). Frank Gijsberts zal als huidige directeur-aandeelhouder de dagelijkse leiding op zich nemen. Norbert Diederik zal als aandeelhouder en consultant aanblijven en direct betrokken blijven bij de ontwikkeling van Gimeg.Gimeg Holding B.V. met haar werkmaatschappijen Gimeg Nederland B.V. en Gimeg België N.V. is een toonaangevende full service importeur/groothandel actief in de kampeer- en recreatiemarkt en in de markt voor binnen- en buitenhaarden. Met de merken Mestic en Travellife heeft Gimeg 2 sterke merken in de kampeer- en recreatiemarkt gezet. Met de merken Livin’flame, Livin’outdoor en Cosi heeft Gimeg sterke merken in de markt voor binnen- en buitenhaarden. Naast deze eigen merken heeft Gimeg een aantal exclusieve merken (zoals Truma, Westfield, Milenco) en groothandelsmerken in haar portefeuille. Hiermee wordt een compleet aanbod aangeboden aan haar klanten. De klanten van Gimeg zijn kampeerspeciaalzaken, DHZ-ketens, tuincentra en online retailers.

Binnen Gimeg zijn ongeveer 50 medewerkers werkzaam. De afgelopen jaren hebben zij een forse omzetgroei weten te realiseren in de Benelux en ook daarbuiten. Voor de toekomst wordt een verdere internationale omzetgroei verwacht door focus op de sterke eigen merken.

Norbert Diederik: “Ik kijk uit om de komende jaren met veel energie de ontwikkeling van onze eigen merken Mestic en Travellife internationaal verder vorm te geven. Ik ben trots op wat we tot nu toe hebben gerealiseerd, maar ben ervan overtuigd dat we samen met Trigano de verdere groeistappen internationaal kunnen nemen."

Frank Gijsberts: “Ik ben heel trots op het team, dat de afgelopen jaren hard heeft gewerkt aan het succes van Gimeg. Ik zie heel veel kansen op ons pad komen die we willen gaan pakken. Een sterke partner als Trigano zal een versnelling en verdere professionalisering geven aan ons bedrijf. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren samen met Trigano en onze medewerkers richting te gaan geven aan deze groei."

Michel Freiche: “De acquisitie van Gimeg past binnen de groeistrategie die we als Trigano hebben uitgezet. De toevoeging van Gimeg in onze business unit Accessories for Leisure Vehicles zal leiden tot synergieën en schaalvoordelen. Ook kunnen we de sterke merken van Gimeg internationaal verder laten groeien."

Meer informatie:
Gimeg
www.gimeg.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven