Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bora verlengt sponsorcontract wielerteam

De 107e Tour de France is in volle gang. Valk voor de start heeft Bora het sponsorcontract met wielerteam Bora – Hansgrohe met nog eens drie jaar verlengd. Bora uit het Beierse Raubling én cosponsor Hansgrohe uit het Duitse Schiltach,sponsoren het Duitse team tot eind 2024.


Het door Bora gesponsorde wielerteam.

Willi Bruckbauer, oprichter en CEO van Bora, over de sponsoring:
“Sponsoring is voor Bora vanaf het begin een goed besluit gebleken. Bijna zes jaar geleden kozen we er bewust voor om een professioneel wielerteam te sponsoren, omdat we er na lang beraad van overtuigd waren dat dit echt iets voor ons was, authentiek en aansluitend bij onze marketingdoelen. Er zijn heel wat gelijkenissen tussen de onderneming Bora en het team van Ralph Denk: we zijn trots op onze roots, maar hebben tegelijkertijd een internationale focus, we zijn voortdurend in ontwikkeling en gaan ook wel eens onconventioneel te werk. We erkennen en geven kansen, gaan concurrentie en uitdagingen niet uit de weg en streven onze doelen efficiënt en gepassioneerd na.”

Stijgende merkbekendheid
“Ons succes bewijst dat we allebei gelijk hebben. Sinds 2015 monitoren we regelmatig onze werkzaamheden en daarbij zien we duidelijk dat onze merkbekendheid enorm is toegenomen.”

Langetermijnplanning tot 2024
“Never change a running system”: Om het systeem aan beide kanten draaiend te houden, is een langetermijnplanning nodig... vooral nu dit belangrijker is dan ooit. “Daarom hebben we besloten om ons engagement als sponsor vroegtijdig te verlengen tot eind 2024. Hierdoor kan het team zich consequent verder blijven ontwikkelen en het geeft ons ook de mogelijkheid om sponsoring duurzaam in te zetten in onze strategische marketingplanning. We kijken er ook naar uit om de prachtige en succesvolle samenwerking met onze partner hansgrohe verder te zetten en uit te bouwen.”

Meer informatie:
Bora
www.bora.com 

Publicatiedatum: