Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Primeur Mobitec op vakbeurs in Nieuwegein

Het einde van de zomer is in zicht… En ook al werden de afgelopen maanden getekend door ingrijpende gebeurtenissen, sommige dingen veranderen nooit. Zo is Mobitec achter de schermen druk bezig met het voorbereiden van nieuwe collecties. ''We kijken er al naar uit om ze binnenkort voor te stellen!''

Alle diensten van Mobitec bleven afgelopen zomer beschikbaar, de ateliers werden nauwelijks gesloten en de normale levertermijnen werden aangehouden. Soms werd zelfs sneller geleverd dan normaal.

Nieuws update
Mobitec heeft ook wat nieuws te melden. Zo gaat de keramiek K401 uit de collectie. ''Onze leverancier kan helaas geen constante kwaliteit verzekeren voor hun keramiek K401 – BIANCO ASSOLUTO. Om misverstanden te voorkomen, hebben wij beslist om deze kleur onmiddellijk uit onze collectie te nemen. Deze keramiek kleur was alleen verkrijgbaar voor de Terra tafels."

"Mobitec-producten zijn nu beschikbaar op de ruimteplannertool pCon.planner. Dit is gratis software, bedoeld voor professionals en particulieren, compatibel met CAD-modellen. Met dit 3D-tekenprogramma kunt u kwalitatief hoogwaardige ruimtelijke ontwerpen (rendering) maken.

''U kunt nu stoelen, zetels, krukken en tafels van Mobitec toevoegen aan uw plannen en visuele renderings!''Primeur
Mobitec is present op de Woonindustrie Vakdagen in Nieuwegein van 13 tot 15 september en op 21 en 22 september. Te vinden in stand 2b082. 

Verder zullen de laatste ontwikkelingen rondom de bestsellercollectie MOODS voor het eerst worden getoond. In januari, op de IMM beurs, werden reeds een aantal nieuwe poten gepresenteerd. Tijdens de Najaarsvakdagen in Nieuwegein komen nu de MOOD #90 et MOOD #99 kuipjes er ook nog bij zoals de MOOD #91 in barkrukken versies. 

De kuipjes en de verkrijgbare poten van de nieuwe MOOD #90 (zonder arm) en MOOD #99 (met arm) zijn dezelfde als die van de bestaande MOOD #91, #92, #95, #96.

Het verschil vindt men terug in de stoffering, door het aanvullen van een laag watte 250 gr/m² krijgen we nu direct een meer “cosy”, meer “fluffy” product met nog meer oog- en zitcomfort. De look van deze 2 nieuwe versies past perfect in de huidige trend.

''Ook heel belangrijk en interessant is dat we deze versies nog meer kunnen personaliseren door twee verschillende bekledingen te gebruiken, bijvoorbeeld stof aan de binnenkant en leder aan de buitenkant.''

De MOOD #91 BARSTOOLS zijn verkrijgbaar:
- met vaste poot maar ook met draaipoot.
- in 2 zithoogtes:  H65cm voor in de keuken of H82cm voor aan de toog.
Mobitec verwelkomt bezoekers en klanten graag. Let op: Er geldt een online voor-registratie via deze link.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven