A House of Happiness brengt kamerhoge collectie

Gordijnmerk A House of Happiness brengt dit seizoen een combinatie van luxe en natuur. Deze collectie bevat veel soepelvallende kamerhoge stoffen in de nieuwste trends en kleuren. Ook de populaire basiskleuren ontbreken in kamerhoog niet.Glam style
“Je ziet vanuit de luxere stijlen de glam-style ontstaan. De luxe stijl kenmerkt zich door het gebruik van luxe stoffen, glanzend marmer, stoer zwart en donkere kleuren gecombineerd met zachte tonen zoals zachtroze en teal. Deze stijl is ook herkenbaar aan zijn zweempje art-deco”, vertelt Fenna Haakma (head product development). "In deze stijl vallen de stoffen Luxe en Loft op. Deze twee stoffen matchen als inbetween en gordijnstof prachtig, ze zijn beide kamerhoog en Luxe is aan beide zijden te gebruiken. Ook de zachtere tonen zijn in deze stoffen goed terug te vinden. Ocean of perspective Door anders tegen dingen aan te kijken, ontstaan er vaak nieuwe mogelijkheden. Duurzaamheid komt volledig tot z’n recht in dit thema zoals hergebruik van materialen of innovatie in ontwikkelingen. “Dit komt bijvoorbeeld duidelijk tot uiting in de stof Black Stone, een black-out die zonder een zwaar chemisch proces gemaakt is. A House of Happiness laat met deze nieuwe innovatie zien dat het wél duurzaam kan. Daar zijn we wel trots op,” vertelt Fenna verder. “De Black Stone is bedrukt met een waterbesparende structuur print. Naast dat zij 100% lichtdicht is, is zij ook geluid reducerend en brandvertragend. Een echte topper in deze nieuwe collectie."

Daarnaast bevat de collectie veel prachtige stoffen bij de trends ‘Balance’ en ‘Neo nature’. Veel natuurlijke en zachte tinten in combinatie met blauw, groen en terracotta. De Snake Skin is hierbij de opvallendste, een jacquard geweven slangenprint stof in glanzend terracotta of grijsblauw.Kamerhoog
“Kamerhoge stoffen geven mooie naadloze gordijnen”, legt Janneke Eizema (marketing verantwoordelijk) uit. “We zien telkens meer vraag vanuit de markt hiernaar. Vooral in combinatie met de Happy Wave-confectie, hierbij heeft het gordijn een mooie en strakke golfachtige plooi, is naadloos essentieel. Hiervoor zijn kamerhoge stoffen perfect.”

Meer informatie:
A House of Happiness
www.ahouseofhappiness.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.