Van 4 tot en met 8 september in Dilsen-Stokkem

Een warme uitnodiging voor Maison Dôme Deco

Graag informeren wij jullie dat Dôme Deco volgende week een uniek evenement organiseert waarop alle vakprofessionals van harte zijn uitgenodigd.

Dôme Deco is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van complete interieurconcepten en werkt voornamelijk samen met projectinvesteerders, architecten en retailers.

Een aantal referenties in België zijn o.a. Hotel Terhills in Maasmechelen, Restaurant St. Guidon in het stadion van Anderlecht of het nieuwe hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy. In Nederland kan je Dôme Deco kennen van bijvoorbeeld Droomparken of van het televisieprogramma “Van Woonvilla tot Droomvilla”.

Van vrijdag 04/09 tot en met dinsdag 08/09 vindt er een open deur plaats in de 1000 m² grote showroom van Dôme Deco te Dilsen-Stokkem, vlakbij de grens met Nederland.

Op dat moment wordt een geheel nieuwe en hoogwaardige W20/Z21 collectie voorgesteld waarvoor ook werd samengewerkt met gerenommeerde designers.

Inschrijven kan via de website: www.domedeco.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.