Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lagere omzet en winst voor Artemis Group

De Artemis Group, een overkoepelende onderneming van veel keukengerelateerde bedrijven, kijkt terug op een zeer uitdagende eerste helft van 2020, vooral in het tweede kwartaal, vanwege de ernstige impact van de covid-19-pandemie op zowel de samenleving als de economie. Met uitzondering van de Artemis Real Estate Group, boekten de andere bedrijfsactiviteiten, Franke Group, Feintool Group en Artemis Asset Management Group, een verlies en zag het bedrijf de kosten oplopen, waaronder die als gevolg van de wekenlange sluiting van productievestigingen door de coronacrisis.



Als gevolg hiervan ervoer de Artemis Group een daling van de omzetgroei in de eerste zes maanden van 2020, met negatieve valuta-effecten als gevolg van de versterking van de Zwitserse frank ten opzichte van bijna alle valuta, wat een bijkomende omzetdaling veroorzaakte.

Lees hier het complete bericht.

Publicatiedatum: