Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Op het komende slaapevent in De Woonindustrie

Peter Van Rompuy: 'Velda pakt uit met enkele kleppers'

Op het komende slaapevent in De Woonindustrie, dat plaatsvindt van zondag 13 t/m dinsdag 15 september en op maandag 21 en dinsdag 22 september, zal Velda met enkele kleppers uitpakken laat Peter Van Rompuy weten. Hij is namens Veldeman Bedding NV senior sales manager van Nederland en Duitsland.

Een gezonde slaap voor een beter leven. Dat staat bij Velda centraal. Op het slaapevent wordt vel_you (Vel You) geshowd (zie foto's), het eerste circulaire bedsysteem. "Het is een wereldprimeur van Veldeman Bedding", aldus Peter. "Het aantal gebruikte materialen wordt gereduceerd en zijn gemakkelijk demonteerbaar en 100% recycleerbaar."

Een circulaire manier van leven
"Onze insteek is circulair en dus niet end-of-life, daarom behandelen we onze producten een beetje anders. Tijdens hun levensduur kunnen bedden en matrassen worden aangepast, verbeterd en gemoduleerd zoveel u wilt. Alle materialen zijn herbruikbaar, duurzaam en recyclebaar. Zelfs aan het einde van de levensduur van ons award winnende bed, heeft elke component nog steeds waarde en kan het worden herbestemd."

Duurzaam comfortabel
"Een leven zonder slaapproblemen? Dat is de droom, en die droom kan nu werkelijkheid worden. Klanten kunnen het bed eerst grondig testen met 30 dagen proefslapen. Daarna laat je weten wat je eventueel wilt wisselen en kun je het bed gratis aanpassen tot 60 dagen na aankoop. Daarna kun je uiteraard blijven rekenen op onze voortdurende service om jouw bed naar wens te houden. Bijvoorbeeld: als je extra stevige veringen nodig heeft, ruilen we ze om voor nieuwe zonder dat je gelijk de hele matras hoeft te vervangen. Zo kan je bed meegroeien met je persoonlijke wensen en behoeften", legt Peter uit.

Lijmloze slaaptechnologie
"Het fabricageproces zonder lijm is wat onze producten zo uniek en ecologisch maakt. Door geen gebruik te maken van lijm bij de fabricage van onze bedden en matrassen, optimaliseren we de recycleerbaarheid. Onze gepatenteerde Poqqet-veer technologie, bestaande uit individueel gesloten veringen in geperforeerde zakjes, kunnen wij recyclen met onze ogen dicht."

Slimme matras
"Dankzij onze ingebouwde slaaptechnologie en mobiele app kan de consument de kwaliteit van zijn slaap volgen en verbeteren. Hun persoonlijk slaapgedrag bekijken, inzichten delen en tips met leden van onze community uitwisselen."

Gecertificeerde materialen
"We voldoen aan de meest strenge Europese normen, waaronder de richtlijnen van het Circular Economy Package. Om de beste kwaliteit te garanderen en onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken, gebruiken we alleen hoogwaardige, gecertificeerde materialen en gepatenteerde technologieën."

Verbeter uw bed
"Onze montagemethode maakt het mogelijk om een gekocht bed ook na aankoop te blijven aanpassen en verbeteren. Zo kan de eindklant moeiteloos de kleur van zijn frame, de stijl van zijn hoofdbord, het comfort van zijn matras en uiteindelijk ook zijn accessoires veranderen. Deze aanpassingen kunnen zowel esthetisch als functioneel zijn."


Feasy is een gerold matras dat als postpakket aan huis leverbaar is.

Meer informatie:
Veldeman Bedding nv
Industrieweg-Noord 1155
3660 Oudsbergen 
www.velda.net


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven