Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Witte Lietaer introduceert royaal dekbed

Een tikje aristocratisch, zo wordt het nieuwe dekbedovertrek Rex uit de najaarscollectie van De Witte Lietaer ook wel genoemd. "Het koningsblauwe dessin is voorzien van een subtiel kroontje, bescheiden zoals het echte adel betaamt. Door de combinatie met warm okergeel krijgt je bedding een vorstelijke sprankeling. Zo creƫer je met de Rex een totaal andere beleving van je slaapkamer."



Dekbedovertrek Rex is gemaakt van 100% katoen-satijn, een duurzame stof met een luxe uitstraling. De satijnbinding geeft de stof een chique glans en elegante look. De stof voelt heerlijk zacht en soepel op de huid. Katoen-satijn is goed ademend en vochtabsorberend wat bijdraagt aan een heerlijk slaapcomfort, het zorgt voor warmte in de winter en geeft verkoeling tijdens warmere nachten.

Het prachtige dekbedovertrek is voorzien van een extra brede flessenhalssluiting waardoor ook het uiteinde van het matras onder het mooie design verdwijnt. Het dubbelzijdige bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking.

Meer informatie:
De Witte Lietaer  
www.dwl.be 

Publicatiedatum: