Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Vakbeurs LED + Elektro 2020 uitgesteld

Beursorganisator Good! heeft besloten de vakbeurs LED + Elektro te verplaatsen naar november 2021. Vanwege de huidige onzekere situatie meldt het bedrijf besloten te hebben het vakevenement uit te stellen.

"Vanwege de huidige onzekere situatie moeten wij u helaas mededelen dat wij hebben besloten om vakbeurs LED + Elektro een jaar uit te stellen. De grootste onafhankelijke vakbeurs voor licht- en elektrotechniek van de Benelux zal daarom plaatsvinden op woensdag 3 + donderdag 4 november 2021", luidt een bericht dat de organisatie naar buiten heeft gebracht."De afgelopen maanden hebben wij in samenwerking met meerdere brancheorganisaties hard gewerkt om de leidende positie van LED + Elektro als kennisplatform uit te bouwen. Ook hebben wij via ons initiatief Veilig naar de Vakbeurs het nationale protocol ontwikkeld dat veilig + verantwoord beursbezoek opnieuw mogelijk maakt.

Toch zorgt de huidige situatie voor zoveel onzekerheid dat veel bedrijven aarzelen om zich voor deze beurs in te schrijven. Hierdoor kunnen wij dit jaar niet de kwaliteit van LED + Elektro garanderen die bedrijven en professionals van de beurs gewend zijn.

Volgend jaar vormen nieuwe producten en praktische seminars opnieuw de kern van LED + Elektro. Wij kijken er naar uit om u op woensdag 3 + donderdag 4 november 2021 te verwelkomen in de Brabanthallen in Den Bosch."

Meer informatie:
Vakbeurs LED + Elektro
www.led-elektro.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven