Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vakbeurs LED + Elektro 2020 uitgesteld

Beursorganisator Good! heeft besloten de vakbeurs LED + Elektro te verplaatsen naar november 2021. Vanwege de huidige onzekere situatie meldt het bedrijf besloten te hebben het vakevenement uit te stellen.

"Vanwege de huidige onzekere situatie moeten wij u helaas mededelen dat wij hebben besloten om vakbeurs LED + Elektro een jaar uit te stellen. De grootste onafhankelijke vakbeurs voor licht- en elektrotechniek van de Benelux zal daarom plaatsvinden op woensdag 3 + donderdag 4 november 2021", luidt een bericht dat de organisatie naar buiten heeft gebracht.



"De afgelopen maanden hebben wij in samenwerking met meerdere brancheorganisaties hard gewerkt om de leidende positie van LED + Elektro als kennisplatform uit te bouwen. Ook hebben wij via ons initiatief Veilig naar de Vakbeurs het nationale protocol ontwikkeld dat veilig + verantwoord beursbezoek opnieuw mogelijk maakt.

Toch zorgt de huidige situatie voor zoveel onzekerheid dat veel bedrijven aarzelen om zich voor deze beurs in te schrijven. Hierdoor kunnen wij dit jaar niet de kwaliteit van LED + Elektro garanderen die bedrijven en professionals van de beurs gewend zijn.

Volgend jaar vormen nieuwe producten en praktische seminars opnieuw de kern van LED + Elektro. Wij kijken er naar uit om u op woensdag 3 + donderdag 4 november 2021 te verwelkomen in de Brabanthallen in Den Bosch."

Meer informatie:
Vakbeurs LED + Elektro
www.led-elektro.nl 

Publicatiedatum: