Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Slaapspecialist partner van speelfilm met Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra

Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra spelen de hoofdrol in de nieuwe feel good film Zwanger & Co van producent Nijenhuis & Co. De opnames gaan in september van start en de film verschijnt volgend najaar in de bioscoop. Beter Bed is te zien in een aantal scènes in de film en klanten maken onder andere kans om met een figurantenrol hun debuut te maken op het witte doek. En dat is niet het enige, want ze maken ook kans om kaarten te winnen voor de première van Zwanger & Co en een meet-en greet met de cast.In de nieuwe speelfilm Zwanger & Co draait alles om familie en familie-uitbreiding. Wat moet je doen om een goede ouder te zijn? In Zwanger & Co gaat de kijker hier op een grappige en vooral herkenbare manier achter komen. Beter Bed speelt een leuke en passende rol in de nieuwe film. Zo komt de slaapspecialist in een aantal scènes voor waar alles draait om de gezinsuitbreiding van een jong stel dat in een nieuwbouwwijk komt te wonen.

“In de film zijn juist die humoristische en herkenbare slaapkamermomenten te zien. Dit sluit heel goed aan bij onze inzichten over de nieuwe slaapkamer van Nederland, waarin het gaat over meer dan slapen alleen.” zegt Perijn Hoefsloot, directeur Customer Experience & Marketing bij Beter Bed.

De wensen van de consument in het slaapkamerdomein ontwikkelen zich in rap tempo. Waar de slaapkamer eerder functioneel werd ingericht, is het nu steeds belangrijker om deze naar je eigen persoonlijke gebruik, smaak en gevoel in te richten. Het is dé plek waar we ons even terugtrekken uit de hectiek van de dag, quality time hebben met het gezin, of een leuke film kijken met onze partner.

“We zijn natuurlijk erg trots op deze bijzondere samenwerking. Het sluit perfect aan bij onze marketingcampagne ‘de nieuwe slaapkamer van Nederland’. Daarnaast worden er tal van leuke activiteiten voor klanten georganiseerd samen met Zwanger & Co”, aldus Hoefsloot.

Meer informatie:
Beter Bed
www.beterbed.nl Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.