Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Viking, Hypnos, Dauny en Kreamat te zien in De Woonindustrie

Luxury bedding Haarhuis & Jansen is met vier merken present op slaapevent

Haarhuis & Jansen, het beddenbedrijf van Jeroen Haarhuis en Cees Jansen, is op het komende slaapevent in De Woonindustrie met liefst vier merken present, te weten Viking, Hypnos, Dauny en Kreamat. Ieder label heeft zo zijn pluspunten. Iedere belangstellende is tijdens de Vakbeurs Slapen op zondag 13 t/m dinsdag 15 september & maandag 21 t/m dinsdag 22 september van harte welkom om de nieuwste modellen te bewonderen. Woordvoerster Lindy Beverdam stelt de verschillende merken alvast voor.

In Zweden bestaat er een woord voor comfortabel slapen: Viking.

Viking: binnen 48 uur leveren!
“Met Viking komen we met een heel gave, ludieke actie. We gaan een gedeelte van de standaardcollectie tot 31 december 2020 binnen 48 uur leveren. We hebben zelf een groot gedeelte van onze hardlopers op voorraad genomen en spreken met onze Viking dealers af om voorraad te houden. We hebben een deal gemaakt met de fabriek in Zweden om dit mogelijk te maken. De gemiddelde consument is veeleisender geworden en wenst de bestelling nog het liefst vandaag dan morgen in huis te hebben. En dat wordt door ons nu mogelijk gemaakt", legt Lindy uit.

Welkom in de wereld van Hypnos – Inspired by nature…

’s Werelds meest duurzame beddenmerk: Hypnos
"Met Hypnos komen we met de Masterpiece op de beurs. Daar is er maar eentje van gemaakt. En de Masterpiece kan helemaal op maat worden gemaakt, als de klant wil kan er zélfs een familiewapen op geborduurd worden!
Hypnos biedt nog veel meer voor het hogere segment, namelijk complete Hypnos sets tot zo’n 35.000 euro die we met trots laten zien op het slaapevent. Op de beurs vertellen we graag wat deze boxen zó uniek maakt, maar zullen we vooral ingaan op de binnenkant van onze matrassen met diens unieke natuurlijke materialen en veren die zijn gebruikt. Want iedereen praat erover; de natuur. Daarom worden onze bedden niet alleen met natuurlijke materialen vervaardigd, maar zijn we ook de enige die volledig CO2-vrij produceert", weet Lindy.

Dauny hoort sinds meer dan 30 jaar wereldwijd tot de toonaangevende topmerken wat betreft dekbedden, dekens en kussens.

30-jarig bestaan Dauny
“Ook Dauny staat niet stil!” Met onze prachtige collectie dekbedden en kussens zullen wij ook dit jaar weer aanwezig zijn op het slaapevent. En dit jaar vieren wij het 30-jarig bestaan van Dauny met een heel leuke campagne! We gaan een heel tof dekbed toevoegen aan de collectie, namelijk een donzen dekbed met een verkoelende werking. Het dekbed heeft een zomer- én een normale kant. Als je je hand boven het dekbed houdt, dan voel je dat je hand al wat warmer wordt. Doe je dit bij de zomerkant dan voel je koelte. U bent van harte uitgenodigd om dit te ervaren op de beurs!

Meten is weten, zeggen ze bij Kreamat…

Unieke modellen én matrassen: Kreamat
"Met Kreamat komen we samen met de familie Biesmans met een heel mooie commerciële collectie. De collectie bestaat uit drie modellen: goed, beter, best. Deze collectie heeft een uitstraling en identiteit van Kreamat, maar er is een aanvulling voor de slaapspecialist die een sneller lopende collectie in de winkel wil hebben."

"Kortom, wij hebben veel nieuwe dingen te vertellen en kijken er naar uit u te mogen ontmoeten op De Woonindustrie te Nieuwegein", besluit Lindy.

Meer informatie:
Haarhuis & Jansen
Windmolen 18
7609 NN Almelo
Tel. 0546 433701
info@haarhuisenjansen.nl
www.haarhuisenjansen.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.