Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Os Slaapkamers presenteert nieuwe modellen tijdens Vakbeurs Slapen in DWI

Dat gezond en mooi slapen samengaan en voor iedereen mogelijk is, dat bewijst Van Os Slaapkamers met de uitgebreide collectie slaapkamermeubelen. Het bedrijf levert al sinds 1929 ledikanten, achterwanden, nachtkasten, commodes en kasten uit eigen fabriek. 

Slaapkamer Carlton.

De ledikanten en bedbakken zijn geschikt voor alle slaapsystemen, zoals inzet- boxsprings, matrassen met bodems en waterbedden.
Tevens zijn vrijwel alle ledikanten en bedbakken leverbaar als deelbaar ledikant of bedbak. Deze handige eigenschap vergemakkelijkt niet alleen huishoudelijke taken zoals stofzuigen onder het bed en het bed opmaken, ook biedt dit bed een enorme uitkomst bij verzorging aan bed.

Het bed is voorzien van een koppelsysteem waarmee het bed met één klik uit elkaar geschoven kan worden.

Diamant Deelbaar.

"Met onze meubels van natuurlijke materialen willen wij onze klanten voorzien van een goede nachtrust", laat woordvoerster Manuela Janssen van Van Os Slaapkamers en Van Os Bedding BV weten. "We werken met een professionele ontwerper die reeds jarenlange ervaring heeft met de productie van complete slaapkamers. "


Slaapkamer Lucas.

"Tijdens de Vakbeurs Slapen in De Woonindustrie op zondag 13 t/m dinsdag 15 september & maandag 21 t/m dinsdag 22 september presenteren wij dan ook weer graag onze nieuwste modellen."


Slaapkamer Robijn.

Ben je niet in de gelegenheid om een bezoek aan de Vakdagen te brengen? Maak dan een afspraak om de showroom van Van Os Slaapkamers te bezoeken.


Slaapkamer Bolero.

Meer informatie:
Van Os Slaapkamers
Van Os Bedding B.V.
Nijverheidsstraat 7
6658EM Beneden Leeuwen
Tel 0487- 59 3993
info@vanosslaapkamers.nl
www.vanosslaapkamers.nl