Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Vrijwel alles wordt in eigen fabriek gefabriceerd van enkel A-kwaliteit"

Bedding Concepts showt nieuwe ontwikkelingen binnen succesvolle, bestaande collecties

Bedding Concepts neemt deel aan het slaapevent in De Woonindustrie. Evenals in voorgaande jaren heeft het beddenbedrijf ook nu weer een aantrekkelijke en commerciële invulling van de collectie voor haar zakelijke klanten. "Deze presenteren we op 13, 14, 15, 20 en 21 september in Nieuwegein. Wij zullen daar te zien zijn met nieuwe ontwikkelingen binnen de succesvolle, bestaande collecties Ferro, Level en Raw", laat accountmanager Robbert Smolders mede namens zijn collega's Marc Kouters en Patrick Zwerts weten.Bedding Concepts produceert complete boxsprings(concepten) en matrassen. "Als klant kun je kiezen voor een bestaand concept of een concept op maat in de vorm van private label", vervolgt Robbert. "Vrijwel alles wordt in eigen fabriek gefabriceerd van enkel A-kwaliteit, (Nederlandse) materialen en grondstoffen. Doordat we de productie in eigen hand hebben, zijn we sterk in maatwerk, hebben we korte lijnen en een snelle levertijd. Kortom vakmanschap, kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernwaarden die ons gezicht bepalen."

Met inmiddels ruim 200 verkooppunten, verspreid over Nederland, België, Duitsland en de Antillen, is Bedding Concepts volgens Robbert een gerespecteerde speler in de slaapbranche en concurreert ze met de grotere merken.

De Woonindustrie
Tijdens het slaapevent in De Woonindustrie worden nieuwe ontwikkelingen binnen de succesvolle bestaande collecties Ferro, Level en Raw geshowd.

FERRO & LEVEL Collection
• Nieuwe modellen hoofdborden
• Diverse nieuwe premium stoffen
• Nieuwe typen toppers
• Diverse nieuwe poten

RAW Leather boxsprings
• Nieuwe modellen hoofdborden
• Nieuwe modellen boxsprings
• Diverse nieuwe poten

"Laat je verrassen door een bezoek te brengen aan onze stand C021 tijdens De Woonindustrie", nodigt Robbert potentiële en vaste klanten uit.

Meer informatie
Bedding Concepts
Showroomnummer in De Woonindustrie: C021
Contactpersoon: Robbert Smolders
Tel. +316 12 03 07 51
robbert@bedding-concepts.nl
www.bedding-concepts.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven