Evenement voor bloemisten, interieurwinkels, stylisten & architecten

MAD! Events doet het dit keer even anders

Op 6, 7 en 8 september opent MAD! Events haar deuren voor de interieurspecialist. Het event zal plaatsvinden in de grote kerk van Naarden.

MAD! Events is een voor Nederland exclusief event voor onder meer bloemisten en interieurwinkels. Het event richt zich voornamelijk op het midden en hoge segment.MAD! Events deed de afgelopen jaren ervaring op met het organiseren van vernieuwende evenementen voor de sector. "We kwamen tot een concept waarbij de klant centraal staat. Professioneel, commercieel en vernieuwend zijn de uitgangspunten voor ons evenement", vertelt Mariska Prins van de organisatie.

Bezoekers kunnen kennismaken met een verscheidenheid aan vernieuwende artikelen die elkaar aanvullen. "Er zijn verschillende leveranciers aanwezig denk aan keramiek, glas, kaarsen alles op het gebied van interieur wordt aangeboden. Na elf keer is het voor de bekende een heus begrip geworden."  

"Op een inspirerende locatie en in een ongedwongen sfeer presenteren leveranciers en importeurs van exclusieve merken, zoals onder andere: MD (Dekocandle), Ecri Living, Duran Lighting, Craftzz, TC Style, UMO art, Meisterwerke, O4 Home, Anke van Goor, Villa Vogelswerf (Estetik Decor & Moon Palace), Ruighuid, Voorn Spray Roses & Interplant er hun nieuwe collectie. Daarnaast is er gelegenheid om met collega’s bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje." 

"Normaal gesproken zijn er mensen die een hele dag blijven hangen maar dit is dit jaar wat anders. Met de tijdsblokken waar we mee werken mogen er maar 100 mensen tegelijkertijd naar binnen."

De organisatie heeft besloten de tijden te verruimen en een dag extra toe te voegen. "Op deze manier kunnen wij toch de interieurzaken voorzien van een mogelijk inkoopmoment bij zijn of haar leveranciers."

Bezoekers kunnen zich hier aanmelden.

Meer informatie:
MAD! Events
www.mad-events.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.