Op afspraak welkom in showroom te Druten

Open huis Nijwie Furniture gedurende september

De huisshow van Nijwie Furniture, MySons en Le Chair die in april gepland stond, heeft helaas niet plaats kunnen vinden door het coronavirus. ''Daarom houden wij de gehele maand september op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur, open huis in onze showroom te Druten. U bent van harte welkom om, alléén op afspraak, met een onze vertegenwoordigers de nieuwste collecties te bekijken.''Hoewel er voldoende ruimte is voor de “1,5 meter” afstand, wil het bedrijf graag van te voren weten wie wanneer komt om zo goed mogelijk alle RIVM-richtlijnen te kunnen waarborgen. ''En uiteraard ook om ons optimaal op uw bezoek voor te kunnen bereiden!''

''Wat kunt u bij ons verwachten? Een sprankelende presentatie van al onze nieuwste collecties en onze nieuwe deelnemer Releazz; Alles bij elkaar meer dan 5000 m2 vernieuwing en inspiratie!
Maak snel een afspraak en dan zien we u graag in september!''

Nijwie Furniture houdt deze huisshow samen met de volgende deelnemers: Meubelindustrie Het Anker, Masterlight, MondiArt, Iccoon en Releazz.

Meer informatie:
Nijwie Furniture
Showroom Druten bij Meubelindustrie Het Anker
Westerhout 7
6651 CW Druten
info@nijwie.nl 
www.nijwie.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.