Abonneren

VacaturesTop 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Detremmerie op digitale vt wonen&design beurs en Architect@Work

CEO Koen Ducatteeuw: "Op digitale platform gaan we ons vooral focussen op noviteiten"

Detremmerie neemt deel aan de digitale vt wonen&design beurs, die  van 1 tot 31 oktober plaatsvindt. CEO Koen Ducatteeuw van Detremmerie wil met zijn jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen snel inspelen op de veranderende markt. "Door het wegvallen van de fysieke beurzen, zijn we op zoek gegaan naar alternatieven. We hebben ondertussen al diverse filmpjes en 'e-learnings' naar onze klanten verstuurd, maar willen naast de particulier ook de architect en binnenhuisarchitect onze nieuwe lijnen laten kennen", geeft hij aan.

"Architect@Work stond reeds heel lang op ons verlanglijstje", vervolgt Koen (zie foto), "maar door de wachtlijsten was het er nog niet van gekomen. We zijn dan ook blij verrast dit jaar te zijn geselecteerd door het selectiecomité in Nederland en Luxemburg. Dit biedt Detremmerie de kans om de diverse materialen in wastafels, douches, baden en meubelen toe te lichten aan deze interessante doelgroep. Zoals bekend gaat de vt wonen&design beurs dit jaar fysiek niet door. We hebben er alle vertrouwen in dat Sanoma deze beurs tot een groot succes zal maken. De digitalisering zet zich ten volle door."

Welke producten zetten jullie in de kijker op dit digitaal platform?
Koen: "Op het digitale platform gaan we ons vooral focussen op onze noviteiten; de nieuwe marmer wastafels en de nieuwe Ral kleuren. Naast de nieuwe opbouwwaskommen en de nieuwe marmerkleuren, zullen er nieuwe marmer wastafels met geïntegreerde wastafels leverbaar worden op maat binnen onze Architectcollectie en deze zullen ook in keramische uitvoering te verkrijgen zijn. Daarnaast wisten onze ontwerpers in nauwe samenwerking met onze keramiekleveranciers twee hele dunne wastafels te ontwerpen, die in vier matte kleuren worden geproduceerd.
Leuk detail is de inlegplaat, waarover het water wegparelt. Tevens merken we dat de ronde vormen zich meer en meer doorzetten. Om die reden hebben we dan ook de Oval spiegels, Kolom- en spiegelkasten aan ons assortiment toegevoegd; Onze No Limit Deluxe kasten in verstek, onze No Limit Round zullen naast onze 10 basiskleuren ook in 205 Ral Kleuren leverbaar worden."


Wat zijn de verwachtingen van deze digitale beurs? 
Koen: “Detremmeie weet zijn assortiment steeds up te graden en komt hierin meer en meer in contact met de architect, die de flexibiliteit, de kwaliteit en de service van onze producten weet te appreciëren. De bedoeling is enerzijds de architect te informeren op de Architect@work en de particulier te informeren van onze noviteiten op digitale vt wonen&design beurs.
Ook de particulier weet zich meer en meer online te informeren en heeft het recht om vanuit zijn huiskamer toch op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends."


Meer informatie:
Detremmerie n.v.
Spijkerlaan 153
8791 Beveren-Leie
0032 56 71 46 01
0032 56 70 42 99
info@detremmerie.be
www.detremmerie.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven