Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grootste woonevenement Nederland gaat digitaal

Van 1 t/m 31 oktober vindt de àllereerste online editie van de vt wonen&design beurs plaats. "De hele maand staat in het teken van oktober woonmaand en van 1 t/m 10 oktober vinden er ook allerlei happenings plaats. Dat doen we natuurlijk samen met de mooiste woonmerken van Nederland. De aanmeldingen stromen aan alle kanten binnen", vertelt Nicole van de Guchte. Inmiddels is er al een lange lijst met deelnemers aangesloten.



"Al 28 jaar is de vt wonen&design beurs een begrip bij de consument, maar door alle coronaperikelen kwam deze in een heel ander daglicht te staan. We zijn met ons team rond de tafel gaan zitten om zo te kijken hoe we in contact kunnen gaan met zowel de bezoekers als exposanten. Want als we niet live kunnen gaan dan doen we toch een digitale versie, zeiden we tegen elkaar. Als team zijn we in de pen geklommen en daar is de vt wonen&design beurs Lets Get Digital uitgekomen. Ik weet zeker dat we meer mensen gaan bereiken."

"Op dit digitale event krijgen bedrijven optimaal de kans de noviteiten voor het nieuwe woonseizoen, haar producten en merk volop onder de aandacht te brengen van een kwalitatief publiek. Innovaties presenteren, verkopen en nieuwe leads genereren."

Aanmelden kan hier.

Meer informatie
vt wonen&design beurs
www.vtwonenendesignbeurs.nl