Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Revor Bedding legt wielerteam in de watten

De West-Vlaamse matrassen- en beddenfabrikant Revor Bedding uit Kuurne zal de Lotto Soudal renners voorzien van een eigen gepersonaliseerde matras tijdens de drie Grote Rondes.

Gezien het belang van een goede nachtrust voor de prestaties van de renners, en mede door de continue professionalisering binnen het Lotto Soudal team, wenste het team een matras van topkwaliteit om hun renners topfit aan de start te krijgen.Revor Bedding, niet onbekend in het wielermilieu na jaren hoofdsponsor te zijn geweest van de cyclocrossploeg met Kevin Pauwels en Klaas Vantournout, bleek daarvoor de geschikte partner. Het bedrijf maakt al 45 jaar matrassen en bedden, produceert meer dan 200.000 matrassen per jaar en weet als geen ander om mensen en dus ook topsporters een kwalitatieve nachtrust te bezorgen en de recuperatie te bevorderen. 

Om het juiste matras en ideale hoofdkussen te bepalen kregen de renners een vragenlijst en werd een meting gedaan tijdens een bezoek aan de fabriek in Kuurne. Enkele buitenlandse renners die niet tot bij de matrasproducent zijn geraakt hebben via de online matraszoeker op de Revor website hun ideale matras voorgesteld gekregen. De matrassen werden vervolgens per renner zo nauw mogelijk afgestemd op hun individuele behoeftes tijdens het slapen met telkens een sterke focus op ergonomie en recuperatie.

Aangezien de ploeg van hotel tot hotel gaat tijdens de rondes zal een team van twee mensen de Rondekaravaan volgen en dagelijks de renners voorzien van hun eigen uitgemeten matras, hoofdkussen en dekbed.

Meer informatie:
Revor Group
www.revorgroup.com 

Publicatiedatum: