Sheppard produceert meubelstukken van papier

Tuinmeubelproducent Vincent Sheppard brengt tuincollectie uit met een verhaal. "Ons bedrijf is wereldwijd marktleider in 'Lloyd Loom'-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken wordt geweven", vertelt Jasmien Bocket van Vincent Sheppard.


Een variant op de Edgard stoel met een teakhouten tafel.

"Om op de vraag naar weerbestendige meubels in te spelen, is Vincent Sheppard begonnen met het produceren van geweven meubels in synthetisch materiaal. De Edgard-eetstoel straalt daardoor authenticiteit uit en biedt alle voordelen van synthetisch materiaal: 100% outdoorproof."

Light My Table
De Light My Table is volgens Vincent Sheppard een sfeermaker die voor zowel binnen- als buitengebruik geschikt is en de eethoek een gastvrije en warme touch geeft. "Het kleine dak licht brengt mensen letterlijk dichter bij elkaar en creëert in een oogwenk een gezellige sfeer." "Dit is een ontwerp van Studiomie, in al haar activiteiten laat ontwerpster Mieke De Maeyer zich inspireren door wat er dagelijks rond haar gebeurt en beweegt. Een verhaal met veel creativiteit, verbeeldingskracht en energie."

Meer informatie:
Vincent Sheppard
www.vincentsheppard.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.