313 exposanten; lijst van Nederlandse- en Belgische deelnemers

Registreren voor M.O.W. verplicht

Op 20 september 2020 gaat de meubelbeurs M.O.W. van start. 313 exposanten hebben zich aangemeld waardoor meer dan 80% van de totale ruimte bezet is. 

De bescherming van de gezondheid wordt gewaarborgd door een goedgekeurd veiligheids- en hygiëneconcept dat de registratie van de bezoekers vóór het bezoek aan de beurs omvat. Een registratieportaal is hiervoor beschikbaar op www.mow.de. Bovendien kunnen bezoekers voortaan gebruik maken van de exposanten- en productgroepzoekfunctie.De organisatie en de exposanten bundelen hun krachten en kijken uit naar een veilige lancering van het M.O.W. 2020. De hoge aantrekkingskracht en omvang van het aanbod is met meer dan 300 nationale en internationale exposanten veiliggesteld en de exclusiviteit van het M.O.W. voor het midden van de markt is opnieuw succesvol versterkt. Zoals gebruikelijk presenteren de bedrijven alle inrichtingsvelden voor alle distributievormen, niet alleen stationair maar ook online, en dit jaar laten ze vooral veel innovaties zien voor meer verkoop en frequentie. De hoge servicekwaliteit met een persoonlijk tintje, die kenmerkend is voor het M.O.W., is ook gehandhaafd. Nieuw in 2020 is - rekening houdend met de pandemie - een beschermings- en hygiëneconcept dat het team van de Messe Ostwestfalen in nauwe samenwerking met de overheid heeft uitgewerkt en dat, naast andere, een voorafgaande bezoekersregistratie vereist.

Bezoekersregistratie vereist
Alle bezoekers moeten zich voorafgaand aan het bezoek aan de beurs persoonlijk registreren om aan de officiële eisen te voldoen. De snelste en eenvoudigste manier om dit te doen is online. Een registratieportaal is hiervoor beschikbaar op de website www.mow.de . Registratie ter plaatse is ook mogelijk, maar dit kan leiden tot wachttijden.

De exposanten- en productgroepzoeker is nu ook online te vinden om de voorbereidingen voor de beurs te treffen. Een catalogus is dit jaar niet beschikbaar, maar in plaats daarvan een uitgebreide gids die online als flip-catalogus en in een gedrukte versie beschikbaar is bij de ingangen van de afzonderlijke hallen.

In het Messezentrum Bad Salzuflen krijgen de deelnemers van het M.O.W. 2020 een voordelige combinatie van veel ruimte, 17 afzonderlijke hallen, verschillende ingangen, een uitgebreide buitenruimte en een beheersbare groep professionele bezoekers ver onder het officieel toegestane aantal personen.

Overigens moeten voor alle openbare ruimtes de bekende voorschriften zoals een verplicht masker, handen wassen en sociale afstandelijkheid in acht worden genomen. Ontsmettingsmiddelen zijn op alle relevante punten beschikbaar.

Nederlandse en Vlaamse exposanten
Cosy Villa 
Easysofa 
Ginger 
HCM
Henk Schram Meubelen 
House of Sakk 
HSM Collection 
Lee & Lewis 
One World 
Probilex 
Raw Materials 
River River 
Ronald Verdult 
Rvdesign 
Sitting Vision 
Torna 
Van Buren Bolsward 
Van Heck Bathrooms 
Yoshion 
Zthal Illuminators 
Zuiver 

Meer informatie:
M.O.W.
www.mow.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.