Dutch Walltextile Company produceert custom made wandafwerking

Mensen houden van producten die ze naar hun smaak kunnen aanpassen. Als dat mogelijk is in videogames tot auto's, waarom zou niet hetzelfde kunnen bij het produceren van wandbekleding?
Dutch Walltextile Company (DWC) heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd voor het ontwerpen van luxueuze collecties wandbekleding; rijk aan textuur, kleur en stijl.Interieurontwerpers weten meestal wat ze willen en ze zullen zelf een specifiek materiaal leveren. "We raden hen aan om ons een sample van drie meter te sturen zodat we het door onze machine kunnen halen. Als het van een molen of weverij is waar we niet eerder mee hebben gewerkt, moeten we controleren of het materiaal effectief en geschikt is als muurbekleding. Daarom maken we een voorbeeld van de wandbekleding om te controleren of deze voldoet aan onze normen en de eisen van onze klant."

Als de resultaten van een productietest van drie meter succesvol zijn en alle partijen tevreden zijn met de kwaliteit en afwerking, begint het bedrijf met de productie.

Lees hier meer over het customizen van wandafwerking.

Meer informatie:
Dutch Walltextile Company
www.dwc-amsterdam.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.